Gökçek ŞifaSize Telefonunuz Kadar YakınızÜcretsiz Google Play'de
İNDİRX
Ev / Genel Bilgiler / Bağırsak Florası

Bağırsak Florası

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BAĞIRSAK FLORASI,Probiyotikler

 

Bağırsaklar alan olarak 300 -400 m2 büyüklüğünde, yani bir top sahasının yarısından biraz daha büyüktür. Bağırsak florasında bilin en 500 tur bakteri mevcuttur ve bunlar 100 tri lyon arasında yekun tutar ve insandaki hücrenin 10 katıdır. Bunlar genellikle kalın bağırsaktadır. Sağlıklı bir insanda bağırsak florasındaki bakterilerin % 98'i faydalı olup yediğimiz besinlerdeki proteinleri aminoasitlere, karbonhidratlar, disakkaritlere ve yağları yağ asitlerine dönüştürürler.

[LBS id=7769]

Örneğin proteinler 30 000-300 000 molekülden oluşur ve bunu amino asitlere (tek moleküle) enzimler veya bakteriler aracılığı ile dönüşürler. Faydalı bakteriler bir taraftan besinleri parçalayarak moleküllere ayırırken diğer taraftan da BC (Folikasit), B2, B6, B12 ve K-Vitamini üretirler. Aşırı et, peynir, yumu rta ve mamulleri yiyen kişilerin sindirim organları zamanla yeterince ve kaliteli enzim salgılayamazlar ve bakterileri de görevlerini yapamayınca sindirim problemleri başlar. Faydalı bak­terilerin oranının azalması ile onların yerine patojen (hastalık yapan) bakteriler, virüsler, mantarlar ve parazitler yerleşir ve dengeler bozulur. Kişide immün zafiyeti (bağışık sistemi), alerji, enfeksiyona karşı dayanıksızlık, iltihaplı hastalıklar vb. rahatsızlıklar ortaya çıkar.

Probiyotikler: Bağırsak mukazasını (bağırsak duvarını ) zararlı maddelerden korur. Bağışıklık sistemini güçlendirir. BC (Folikasit), B2, B6, B12 ve K-Vitamini üretirler. Yiyeceklerin hazmını kolaylaştırır, Mantarların ve bakterilerin üretmiş olduğu toksik maddelerin kana geçmesini engeller.

Bağışıklık sistemini güçlendirmek. Kronik iltihaplı hastalıkların oluşmasını önler. İshali kabızlık, şişkinlik ve gaz oluşumunu önler. Matar ve bakterilerin üretiği toksik madeler başağrısı, migren, depresyon, panik atak gbi rahatsızlılara sebep olur, propbiyotikler bunu önler. Yaşlanmayı ve hatta kanser gibi ağır hastalıkları önler. Lenf siste minin % 85'i bağırsaklardadır, lenf sistemini güçlendirirerek koku şmayı önler.

Kalın bağırsaklarda 500 tür ve miktar olarak 100 trilyon civarında ve de ağırlık olarak takriben 1,5 kg bakteri ve mantar bulunur. Bakterilerin bir kısmi fecesle (dışkı ) ile dışarı atılır ve bu yolla dışarı atılan bakteri oranı bir yılda 70 kg.ı bulur. Bakteriler protein artıklarını parçalayarak moleküllere ayıran bakteriler (bakteroides, proteus, E. coli, ve clostrium gibi) ve karbonhidrat artıklarını parçalayarak moleküllere ayıran bakteriler (Bifidobakterium, laktobacillus ve streptokokçu faecalis gibi) arasında bir denge vardır. Faydalı bakterilere probiyotikler denir.

Antibiyotik ilaçlar, konserveli besinler, hazır yiyecekler (hamburger , Cheesburger vb.) asitli içecekler, (cola, fanta vb.) aşırı hayvansal besin, siyah çay ve kahve faydalı bakterilerin azalıp zararlı bakterilerin çoğalmasına neden olur. Böylece zamanla E. coli, enterokokken ve clostridin gibi bakte­rilerin oranı aşırı artar. Buda başta alerji olmak üzere birçok hastalığın ortaya çıkmasına neden olur. Manchester mikrobiyolojik araştırmalar merkezinden Dr. M. Moradı10 alerjik rahatsızlıkları olan ve 10 alerjik rahatsızlıklar olmaya bir yasındaki bebekler üzerinde araştırma yapmıştır. Bu araştırmalarda alerjik rahatsızlıkları olanların kalın bağırsaklarında yüksek oranda clostridium difficile tespit edilmiş ve bu bakterinin de igG oranını yükselttiği görülmüştür.

Berlin Postam'dan Dr. Habil Jurgen Schulz bağırsak florasının bebeklerin doğduktan sonra anne sütü, inek sütü veya mama ile beslenmelerine göre şekillendiğini tespit etmiştir. Buna göre anne sütü ile beslenen çocukların bağırsak içeriğinin pH-Değeri 3,5-5 arasında ve mama ile beslenenler de ise pH- Değerinin 7 veya hafif üzerinde olduğunu tespit etmiştir.Sindirim organları günde ortalama 7 -8 litre salgı (enzimler, hormonlar, vitaminler, asitler ve alkalik maddeler) üretir. En ideal enzim pH-Değerinin 4,5-6,5 arasında olması halinde salgılanır.

PH-Değerinin nötre, yani 7'ye yakın olması halinde enzimin kalitesi %70'lere vara oranda düşer. Buda kişinin yediklerini sindirmeden çıkarması demektir, yani besinlerdeki vitaminler, mineraller, aminoasitler, yağ asitleri ve glikozlardan yeterince istifade edemez. Bağırsaklardaki pH-Değerini nötrlü bir ortamda seyri halinde proteinler aminoasit yerine biyojen aminlere dönüşürler ve bunlardan özellikle de histamin alerjiye sebep olur. İkinci olarak Amonyum (NH4+) yerine Amonyak (NH3) oluşur. Amonyak nötr olduğundan kolayca kana karışır, bu ise hücreler için bir zehirdir.

Üçüncü olarak faydalı bakterilerin yeterince B-V itaminleri üretememesi nedeniyle Homocystein elimine edilemez, bu ise oldukça tehlikeli maddedir. Homocystein LDL-Kolesterolünü oksitler ve yabancılaşan kolesterolü makrofaj yiyerek süngersi artık maddeler oluşur ve bu da damarların iç yüzeyine yığılarak damar sertliğine sebep olur. Bu da ilerleyen süreç içinde başta beyin kanaması ve kalp enfarktüsüne sebep olur (OMZ 3.03.4). Dördüncü olarak bağırsaklarda faydalı bakterile­rin antibiyotik ilaçlar nedeniyle azalmasından dolayı onun yerine tehlikeli mantarlar çoğalır ve artan mantarlar zehirli gazlar ve zehirli alkoller üretirler ve bunların karaciğer tarafından arıtılması Sindirim organlarını yorar ve asli görevini yapamayan sindirim organları yıpranır.

Beşinci olarak bağırsak florasının bozulması zamanla pankreas, karaciğer, mide ve bağırsakların ürettiği enzimin kalitesinin düşmesi nedeniyle kişide yağ-, protein- ve karbon hazımsızlığı nedeniyle kişide yağlanma, şişmanlık, damar sertliği ve alerji gibi hastalıklar ortaya çıkar. Ayrıca bağırsak florasının bozulmasına dişeti iltihaplanması, lef bezelerinin iltihaplanması, alkol, sigara, aşırı kahve ve aşırı siyah çay içmede sebep olur.

Akut pankreatitte bağırsaklar 30.000 Daltona varan orandaki büyük moleküllerin dahi geçmesi için kanalları büyütür. Enzimlerin kalitesi düştüğünden besinleri tam sindirilmez ve bu nedenle bağırsaklar geçişleri kolaylaştırmak için kanalları (virüsler) genişletir. Böylece tam sindirilmemiş besin maddeleri absorbe edilir ve bu alerjiye sebep olur. şayet kana sadece besin maddeleri geçmez aynı zamanda Candida albicans isimli maya mantarı da kana geçerse ve bu kan dolaşımın iflası ve yani ölüm demektir.

Altıncı olarak Bir diğer önemli faktör ise Midenin ağır katkı maddesi içeren besinler (konserveler, çicolata, kek vb.) ve soft içecekler (cola, fanta vb.) nedeniyle tahrip olur. Böylece zamanla çok kolay gastrit (mide İLTİHAPLANMASI, mide mukozası İLTİHAPLANMASI) oluşur. Bu nedenle Mide yeterince intrinsic faktörü (sialinasitli glukoprotein) salgılayamaz. İntrinsic faktörü B12-Vitamini, Folikasit, Methionin ve minerallerin bağırsaklar tarafından absorbe (emilme) edilmesini sağlar. Yani nasıl ki diyabet hastalan için ensülin önemli ise besinlerin sindirilmesi için de intrinsic faktörü o kadar önemlidir. intrinsic faktörünün yetersizliği vitamin ve mineral yetersizliğine sebep olur. Neticede birçok hastalık ortaya çıkar ve bun­lardan bazıları: Alerji, deri hastalıkları, sindirim organlarındaki rahatsızlıklar, vb hastalıklar ortaya çıkar. (Nhp 12.03.1722)

Bağırsak florası ve kılcal kan dolaşımı sağlıklı yaşayabilmek için çok önemlidir. Çünkü vitamin, mineral, aminoasit, enzim, glikoz, vb, besleyici maddenin hazırlanması, hücrelere ulaşması ve de mikroplarla mücadele eden makrofaj, T ve B- Hücreleri gibi savunma mekanizmalarının hücre aralarında dolaşması buna bağlıdır. Tabii doğru beslenirseniz tedavi sürecide o oranda kısalır.

Asla peynir yememeli, çünkü asidoza ve iltihaplanmaya sebep olur. Siyah çay, kahve ve kola içilmemeli, çünkü bağırsakları kurutur ve vitamin, mineral ve aminoasitlerin alımını (absorbesini) önler.Alkol ve sigaranın zararları belli kanser, damarların yağlanması vb, artı uzun süre bira içilirse cinsel iktidarsızlık ve hatta kısırlığa sebep olmaktadır. Sucuk salam sosis gibi et mamullerine 5-6 ay ara vermek gerekir (sade temiz et az yenilebilir) çünkü asidoza sebep olmaktadır.Bu da birçok hastalığın ana kaynağıdır. Akşam yemeği yerine yoğurt, meyve veya salata yenilebilir veya sebze çorbası içilebilir. Hayvansal besinler, patates, tahıl (beyaz pirinç), bakliyat ve hamurlu yiyecekler, özelikle de tatlılar akşam yenirse tam sindirilmez ve zamanla problemlere sebep olur. Ne kadar beyaz pirinç, patates, hamurlu yiyecekler, tatlı yiyecek ve içecekler, o kadar yağ oluşturur.Çünkü nişasta glikoza (şekere) dönüşür, şekerde yağa dönüşerek vücutta depolanır. Şeker ve antibiyotikler bağırsak mantarları çoğaltır, mantarlar ise her türlü hastalığı tetikler. Tatlı deyince akıla baklava, çikolata, dondurma vs gelir, fakat karpuz da tatlıdır ve bu da mantarı tetikler, çünkü aşırı şeker içerir.candida mantarı

bağırsak mantarı

 

c

Yaklaşık igokcek

Dikkatinize çekebilir

Âmâ Eden Hastalıklar

Âmâ Eden Hastalıklar

Göz sağlığını tehdit eden, sadece göz problemlerine yol açmayan bununla birlikte körlüğe niçin olan hastalıklar ...

186 Yorumlar

  1. Kordisep Seti – D kullanmanız gerekir. 

    Klinik Araştırmalar: http://www.dogaltedavi.net/f355/kordiseps_mantari_cin_tirtir_mantari_cordyceps_sinensis-10906.html

    Kordisep Seti – D İçeriği

    • Gökçek İksir
    • Damla Sakızı Macun 235 gr.
    • Zerdeçal Kapsül
    • Kordisep Kapsül
    • Devedikeni Karışımlı Çay
    • Sinirli Ot Karışımlı Çay
    • Aloevera Jel
  2. hocam benim hem saçlarım çok döküldü. hemde vajinal mantarım var. tükürük testi yaptım kendime candida var çıktı. ben ne kullanmalıyım. 

  3. Derya hanım bağırsaklarınızda mantar var ise cilt hastalığı vardır. Sizin Hamamelis Forte, KOLOREX Forte, Cocos Forte, Gökçek TONİK, Gökçek İksir, Sedef Çayı ve ENFEKSİYON Çayı kullanmanız gerekir. Barsak Mantar ve Bakterileri toksik maddeler üretir ve Karaciğer bu toksik maddeleri arıtmaz ise diğer organlara depolanır ve organlarda çeşitli rahatsızlıklar görülmeye başlar. Günümüzde Bakterilerin teşhisi kan, idrar ve gaita tahlilleri hemen yapılabilir, fakat mantarların teşhisi hemen hemen imkansız ve ancak belirtileri ve dilden anlaşılabilir. Kimyasal ilaçlar ve yanlış beslenme mantarları çoğaltır ve vücudun asit-baz dengesini bozulur ve oluşan asitik ortamda mikroplar hızlı çoğalır. Aksi halde çok yoğun cüruf oluşur. Cüruflu ortamda ise bakteri, virüs ve mantarlar çok kolay çoğalır ve bağışıklık sistemi zayıflar, kişi önce halsiz, dermansız, yorgun olur ve aşırı uyur sonra ise birçok hastalığa yakalanır.

  4. Sizin Çobançantası  Forte, Sarıkantaron Forte, Cocos Forte, Gökçek TONİK, Gökçek İksir, Kolit Çayı ve ENFEKSİYON Çayı kullanmanız gerekir. Barsak Mantar ve Bakterileri toksik maddeler üretir ve Karaciğer bu toksik maddeleri arıtmaz ise diğer organlara depolanır ve organlarda çeşitli rahatsızlıklar görülmeye başlar. Günümüzde Bakterilerin teşhisi kan, idrar ve gaita tahlilleri hemen yapılabilir, fakat mantarların teşhisi hemen hemen imkansız ve ancak belirtileri ve dilden anlaşılabilir. Kimyasal ilaçlar ve yanlış beslenme mantarları çoğaltır ve vücudun asit-baz dengesini bozulur ve oluşan asitik ortamda mikroplar hızlı çoğalır. Aksi halde çok yoğun cüruf oluşur. Cüruflu ortamda ise bakteri, virüs ve mantarlar çok kolay çoğalır ve bağışıklık sistemi zayıflar, kişi önce halsiz, dermansız, yorgun olur ve aşırı uyur sonra ise birçok hastalığa yakalanır.

  5. Seboreik egzama bagirsak mantari yok olunca geciymu hocam bizimki malessezia mantariymis bu mantar dami bagirsakta yaşıyor candida dami ne kullanicam kaşlarim gidiyo elden biktim kortizon dan gözlerim gormuyo artik konsantre filan gitti bende

  6. Hocam benim midemde ve karnimda sisikinlik var.sabah kalktigimda karnim sis uyaniyorum.ve bu beni cok rahatsi ediyor.spastik kolon teshisi konuldu.ama ishal ve ya kabizlik sikayetim yok ne onerirsiniz.

  7. ENGİNAR  Forte, KOLOREX Forte, Cocos Forte, Gökçek TONİK, Gökçek İksir, MANTAR Çayı ve ENFEKSİYON Çayı kullanmanız gerekir. Barsak Mantar ve Bakterileri toksik maddeler üretir ve Karaciğer bu toksik maddeleri arıtmaz ise diğer organlara depolanır ve organlarda çeşitli rahatsızlıklar görülmeye başlar. Günümüzde Bakterilerin teşhisi kan, idrar ve gaita tahlilleri hemen yapılabilir, fakat mantarların teşhisi hemen hemen imkansız ve ancak belirtileri ve dilden anlaşılabilir. Kimyasal ilaçlar ve yanlış beslenme mantarları çoğaltır ve vücudun asit-baz dengesini bozulur ve oluşan asitik ortamda mikroplar hızlı çoğalır. Aksi halde çok yoğun cüruf oluşur. Cüruflu ortamda ise bakteri, virüs ve mantarlar çok kolay çoğalır ve bağışıklık sistemi zayıflar, kişi önce halsiz, dermansız, yorgun olur ve aşırı uyur sonra ise birçok hastalığa yakalanır.

  8. Hocam. Dilimde neredeyse kökünden itibaren beyaz kabarcık şeklinde yapılar mevcut ve neredeyse süt beyazında bir kaplama gibi örtü var üstünde çevremde ağız kokumun çok olduğuna dair seyler soyluyorlar.

     

    Acaba ne yapmam gerekmektedir sorunum nedr ve hangi ürünlerinizi kullanmalıyım ? 

    Teşekkür Ederim.

  9. Hocam bende 10 yildir kabizlik aşırı derecede gaz var kolesterol ve trigliserid yüksek karaciger de 2 derece yağlanma var son olarakta seker cikti170 boyum 1. 70 kilom 80 yedigime ve ictigime dikkat ederim seker kullanmıyorum yağlı yemem dikkat ediyorum fakat netice maalesef bu tavsiyiniz nedir

  10. Hocam benim derdim ürtiker. 2000 yılında hipertroid- graves teşhisi kondu iki yıl propcyil içtim. 2003 denir beri de kronik ürtikerin var. Her gün bi antihistaminik iciyorum. İcmezsem dudağın bile kabariyor. Bana ne onerebilirsiniz

  11. Slm benim sıkıntım sindirim yediklerimi sindirmeden arıyorum bu neden oluyor bilmiyorum

  12. Enginar Forte, Boswellia Forte, Nar Çekirdeği Yağı, Gökçek Aloe Vera Jel, Gökçek İksir, Karaciğer Çayı ve Enfeksiyon Çayı kullanmanız gerekir. Barsak Mantar ve Bakterileri toksik maddeler üretir ve Karaciğer bu toksik maddeleri arıtmaz ise diğer organlara depolanır ve organlarda çeşitli rahatsızlıklar görülmeye başlar. Günümüzde Bakterilerin teşhisi kan, idrar ve gaita tahlilleri hemen yapılabilir, fakat mantarların teşhisi hemen hemen imkansız ve ancak belirtileri ve dilden anlaşılabilir. Kimyasal ilaçlar ve yanlış beslenme mantarları çoğaltır ve vücudun asit-baz dengesini bozulur ve oluşan asitik ortamda mikroplar hızlı çoğalır. Aksi halde çok yoğun cüruf oluşur. Cüruflu ortamda ise bakteri, virüs ve mantarlar çok kolay çoğalır ve bağışıklık sistemi zayıflar, kişi önce halsiz, dermansız, yorgun olur ve aşırı uyur sonra ise birçok hastalığa yakalanır.

    http://www.bitkiseltedavi.com/Boswellia-Seti,PR-1508.html

  13. Hocam ben yıllardır ağız ve burun kokusu çekiyorum bağırsaklarımda mantar oldugunu düşünüyorum işin kötüsü burnumunda kötü kokması bu kokunun midemden geldiğini düşünüyorum ayrıca burnumun sol tarafında eğrilik var sosyal hayatım resmen yıkıldı hocam  sizi internette görünce bu soruna çözüm bulucağınızı düşündum çünkü videolarınızı izliyorum böyle vakaları tedavi ediyomuşsunuz bana ne önerebilirsiniz simdiden tesekkürler

  14. Bağırsak mantarları

  15. Bağırsaklarında mantar var sizin Enginar Forte, Boswellia Forte, Nar Çekirdeği Yağı, Gökçek Aloe Vera Jel, Gökçek İksir, Karaciğer Çayı ve Enfeksiyon Çayı kullanmanız gerekir. Barsak Mantar ve Bakterileri toksik maddeler üretir ve Karaciğer bu toksik maddeleri arıtmaz ise diğer organlara depolanır ve organlarda çeşitli rahatsızlıklar görülmeye başlar. Günümüzde Bakterilerin teşhisi kan, idrar ve gaita tahlilleri hemen yapılabilir, fakat mantarların teşhisi hemen hemen imkansız ve ancak belirtileri ve dilden anlaşılabilir. Kimyasal ilaçlar ve yanlış beslenme mantarları çoğaltır ve vücudun asit-baz dengesini bozulur ve oluşan asitik ortamda mikroplar hızlı çoğalır. Aksi halde çok yoğun cüruf oluşur. Cüruflu ortamda ise bakteri, virüs ve mantarlar çok kolay çoğalır ve bağışıklık sistemi zayıflar, kişi önce halsiz, dermansız, yorgun olur ve aşırı uyur sonra ise birçok hastalığa yakalanır.

  16. Hocam onları yememeye özen gösteriyorum bunun sebebi nedir hocam 5 yıl önce endoskopi oldum helicobacter çıkmıştı mided. Hocam birde aşırı derecede şişli. Ve Geğir me var Bnde kabızlık da var 4 yıldır fln çekiyorum hocam

  17. Hocam kolay gelsin. Hocam bnm bir.kaç şikayet im var ilki bn kavun karpuz salatalık kelek antep fıstığı kabak bunlar.bnm tespit edebildiklerim bunları. Yediğim zaman aşırı derecede içimden ağzıma. Koku geliyor ve bir.hafta sonra düzenliyor

  18. Merhaba,
    ben 5 yildan fazla suredir ara ara sismeler ve iltihapli rengi koyu ter bezi sorunu yasiyorum cok kotu degil ama son siralarda artti ve doktorlar sürekli antibiyotik verdiler kesin cozum olmadı. Baska bir rahatsızlığım yok şükür simdi 1 haftadir alovera jel ve ladengulu forte kullaniyorum daha oncede bir kez alovera jel kullanfim ama sanirim kesin cozum olmadi cunku tekrarladı. 1 haftadır alovera jeli ve ladengulufirteyi kullaniyirum tavsitelerinizi bekliyorum, teşekkürler

  19. Göz damarlarında ki plakları çözmk gerekir, bunun için sizin Enginar Forte, Yaban Mersini Forte, Nar Çekirdeği Yağı, Gökçek Aloe Vera Jel, Gökçek İksir, Damar Çayı ve Enfeksiyon Çayı kullanmanız gerekir. Barsak Mantar ve Bakterileri toksik maddeler üretir ve Karaciğer bu toksik maddeleri arıtmaz ise diğer organlara depolanır ve organlarda çeşitli rahatsızlıklar görülmeye başlar. Günümüzde Bakterilerin teşhisi kan, idrar ve gaita tahlilleri hemen yapılabilir, fakat mantarların teşhisi hemen hemen imkansız ve ancak belirtileri ve dilden anlaşılabilir. Kimyasal ilaçlar ve yanlış beslenme mantarları çoğaltır ve vücudun asit-baz dengesini bozulur ve oluşan asitik ortamda mikroplar hızlı çoğalır. Aksi halde çok yoğun cüruf oluşur. Cüruflu ortamda ise bakteri, virüs ve mantarlar çok kolay çoğalır ve bağışıklık sistemi zayıflar, kişi önce halsiz, dermansız, yorgun olur ve aşırı uyur sonra ise birçok hastalığa yakalanır.

  20. Mantarların üretmiş olduğu zehirli gazlar bağırsaklarda şişkinlik yapıyor, Enginar Forte, IQ Plus, Nar Çekirdeği Yağı, Gökçek Aloe Vera Jel, Gökçek İksir, Damar Çayı ve Sinir Çayı kullanmanız gerekir. Barsak Mantar ve Bakterileri toksik maddeler üretir ve Karaciğer bu toksik maddeleri arıtmaz ise diğer organlara depolanır ve organlarda çeşitli rahatsızlıklar görülmeye başlar. Günümüzde Bakterilerin teşhisi kan, idrar ve gaita tahlilleri hemen yapılabilir, fakat mantarların teşhisi hemen hemen imkansız ve ancak belirtileri ve dilden anlaşılabilir. Kimyasal ilaçlar ve yanlış beslenme mantarları çoğaltır ve vücudun asit-baz dengesini bozulur ve oluşan asitik ortamda mikroplar hızlı çoğalır. Aksi halde çok yoğun cüruf oluşur. Cüruflu ortamda ise bakteri, virüs ve mantarlar çok kolay çoğalır ve bağışıklık sistemi zayıflar, kişi önce halsiz, dermansız, yorgun olur ve aşırı uyur sonra ise birçok hastalığa yakalanır.

  21. Evet sadece tonik ile olmaz sizin Enginar Forte, Boswellia Forte, Nar Çekirdeği Yağı, Gökçek Aloe Vera Jel, Gökçek İksir, Mantar Çayı ve Enfeksiyon Çayı kullanmanız gerekir. Barsak Mantar ve Bakterileri toksik maddeler üretir ve Karaciğer bu toksik maddeleri arıtmaz ise diğer organlara depolanır ve organlarda çeşitli rahatsızlıklar görülmeye başlar. Günümüzde Bakterilerin teşhisi kan, idrar ve gaita tahlilleri hemen yapılabilir, fakat mantarların teşhisi hemen hemen imkansız ve ancak belirtileri ve dilden anlaşılabilir. Kimyasal ilaçlar ve yanlış beslenme mantarları çoğaltır ve vücudun asit-baz dengesini bozulur ve oluşan asitik ortamda mikroplar hızlı çoğalır. Aksi halde çok yoğun cüruf oluşur. Cüruflu ortamda ise bakteri, virüs ve mantarlar çok kolay çoğalır ve bağışıklık sistemi zayıflar, kişi önce halsiz, dermansız, yorgun olur ve aşırı uyur sonra ise birçok hastalığa yakalanır.

  22. hocam gözlerimde uçuşan siyah noktalar var.çok rahatsız oluyorum.giderek artıyorlar.yardımcı olur musunuz,ne yapmalıyım ?

  23. 5 yasinda otizmli cocuklar icin tavsiye edebiliceginiz urunler vatmidir ozrllikle algi ve konusmada etkili

  24. Hocam bu kadar çeşit söylediniz de sadece bir iki tane verseniz seviniriz

  25. Hocam cevabinizi mail atarsaniz cok sevinirim bagirsak mantarini vucudumuzdan atmak mumkunmudur tamamen atildigini nasil anlaya,agiz sizin iksir ve tonik kesin atarmi kac ay kullanmak lazim ve yasakladiginiz gidalari hicmi yiyemicez simdiden tsk

  26. Bağırsaklarınızda yoğun mantar var, Enginar Forte, Boswellia Forte, Nar Çekirdeği Yağı, Gökçek Aloe Vera Jel, Gökçek İksir, Mantar Çayı ve Enfeksiyon Çayı kullanmanız gerekir. Barsak Mantar ve Bakterileri toksik maddeler üretir ve Karaciğer bu toksik maddeleri arıtmaz ise diğer organlara depolanır ve organlarda çeşitli rahatsızlıklar görülmeye başlar. Günümüzde Bakterilerin teşhisi kan, idrar ve gaita tahlilleri hemen yapılabilir, fakat mantarların teşhisi hemen hemen imkansız ve ancak belirtileri ve dilden anlaşılabilir. Kimyasal ilaçlar ve yanlış beslenme mantarları çoğaltır ve vücudun asit-baz dengesini bozulur ve oluşan asitik ortamda mikroplar hızlı çoğalır. Aksi halde çok yoğun cüruf oluşur. Cüruflu ortamda ise bakteri, virüs ve mantarlar çok kolay çoğalır ve bağışıklık sistemi zayıflar, kişi önce halsiz, dermansız, yorgun olur ve aşırı uyur sonra ise birçok hastalığa yakalanır.

  27. Sizin bağırsaklarınıza mantar yerleşmiş bunun için Enginar Forte, Boswellia Forte, Nar Çekirdeği Yağı, Gökçek Aloe Vera Jel, Gökçek İksir, Mantar Çayı ve Enfeksiyon Çayı kullanmanız gerekir. Barsak Mantar ve Bakterileri toksik maddeler üretir ve Karaciğer bu toksik maddeleri arıtmaz ise diğer organlara depolanır ve organlarda çeşitli rahatsızlıklar görülmeye başlar. Günümüzde Bakterilerin teşhisi kan, idrar ve gaita tahlilleri hemen yapılabilir, fakat mantarların teşhisi hemen hemen imkansız ve ancak belirtileri ve dilden anlaşılabilir. Kimyasal ilaçlar ve yanlış beslenme mantarları çoğaltır ve vücudun asit-baz dengesini bozulur ve oluşan asitik ortamda mikroplar hızlı çoğalır. Aksi halde çok yoğun cüruf oluşur. Cüruflu ortamda ise bakteri, virüs ve mantarlar çok kolay çoğalır ve bağışıklık sistemi zayıflar, kişi önce halsiz, dermansız, yorgun olur ve aşırı uyur sonra ise birçok hastalığa yakalanır.

  28. Midenizde bakteri var, fakat daha kötüsü midesi hasas olanların kahve içmemesi gerelir, kahve mide düşmanıdır. Sizin Enginar Forte, Boswellia Forte, Nar Çekirdeği Yağı, Gökçek TONİK, Gökçek İksir, MİDE Çayı ve Enfeksiyon Çayı kullanmanız gerekir. Barsak Mantar ve Bakterileri toksik maddeler üretir ve Karaciğer bu toksik maddeleri arıtmaz ise diğer organlara depolanır ve organlarda çeşitli rahatsızlıklar görülmeye başlar. Günümüzde Bakterilerin teşhisi kan, idrar ve gaita tahlilleri hemen yapılabilir, fakat mantarların teşhisi hemen hemen imkansız ve ancak belirtileri ve dilden anlaşılabilir. Kimyasal ilaçlar ve yanlış beslenme mantarları çoğaltır ve vücudun asit-baz dengesini bozulur ve oluşan asitik ortamda mikroplar hızlı çoğalır. Aksi halde çok yoğun cüruf oluşur. Cüruflu ortamda ise bakteri, virüs ve mantarlar çok kolay çoğalır ve bağışıklık sistemi zayıflar, kişi önce halsiz, dermansız, yorgun olur ve aşırı uyur sonra ise birçok hastalığa yakalanır.

  29. Ağız kokusunun sebebi bağırsak mantarı olup bu mantarlar tatlı ve hamurlu besinleri zehirli gazlara dönüştürür ve bu da ağız kokusuna sebep olur. Bunun için sizin Enginar Forte, Boswellia Forte, Nar Çekirdeği Yağı, Gökçek Aloe Vera Jel, Gökçek İksir, Mantar Çayı ve Enfeksiyon Çayı kullanmanız gerekir. Barsak Mantar ve Bakterileri toksik maddeler üretir ve Karaciğer bu toksik maddeleri arıtmaz ise diğer organlara depolanır ve organlarda çeşitli rahatsızlıklar görülmeye başlar. Günümüzde Bakterilerin teşhisi kan, idrar ve gaita tahlilleri hemen yapılabilir, fakat mantarların teşhisi hemen hemen imkansız ve ancak belirtileri ve dilden anlaşılabilir. Kimyasal ilaçlar ve yanlış beslenme mantarları çoğaltır ve vücudun asit-baz dengesini bozulur ve oluşan asitik ortamda mikroplar hızlı çoğalır. Aksi halde çok yoğun cüruf oluşur. Cüruflu ortamda ise bakteri, virüs ve mantarlar çok kolay çoğalır ve bağışıklık sistemi zayıflar, kişi önce halsiz, dermansız, yorgun olur ve aşırı uyur sonra ise birçok hastalığa yakalanır.

  30. Kenan bey midenizde bakteri ve bağırsaklarınızda mantar var, mide için kullanılan her türlü kimyasal ilaç bağırsak mantarlarına sebep olur. Sizin Enginar Forte, Boswellia Forte, Nar Çekirdeği Yağı, Gökçek TONİK, Gökçek İksir, MİDE Çayı ve Enfeksiyon Çayı kullanmanız gerekir. Barsak Mantar ve Bakterileri toksik maddeler üretir ve Karaciğer bu toksik maddeleri arıtmaz ise diğer organlara depolanır ve organlarda çeşitli rahatsızlıklar görülmeye başlar. Günümüzde Bakterilerin teşhisi kan, idrar ve gaita tahlilleri hemen yapılabilir, fakat mantarların teşhisi hemen hemen imkansız ve ancak belirtileri ve dilden anlaşılabilir. Kimyasal ilaçlar ve yanlış beslenme mantarları çoğaltır ve vücudun asit-baz dengesini bozulur ve oluşan asitik ortamda mikroplar hızlı çoğalır. Aksi halde çok yoğun cüruf oluşur. Cüruflu ortamda ise bakteri, virüs ve mantarlar çok kolay çoğalır ve bağışıklık sistemi zayıflar, kişi önce halsiz, dermansız, yorgun olur ve aşırı uyur sonra ise birçok hastalığa yakalanır.

  31. ben ara ara ıshal var ozellıkle sabahları ıstahım bazen oluyor bazen olmuyor hastaneye gıttım butun tahlıller temız cık tı sebebı ne olabılır ne onerırsınız

  32. Ayrıca belirtmeyi unuttum, iki gündür ağız kuruluğu da çekiyorum. Sabah dilim damağıma yapışmış olarak uyanıyorum. İki gün önce çeşme suyu içmiştim, İzmit’te yaşıyorum. Acaba bunun sebep olduğu bir durum olabilir mi?

  33. Merhaba. Birkaç gündürçektiğim bir sıkıntı. Daha önce mide yanması, çok yemekten, çok kahve içmekten ya da düzensiz uyumaktan kaynaklı geçici reflü olmuştum fakat bu başka türlü. İki gündür midem bulanıyor, asitli herhangi bir şey yediğimde boğazım yanıyor ve öksürmeye başlıyorum. Az önce bir dilim portakal yedim mesela ve boğaz yanması ve öksürükle birlikte midem bulanmaya başladı hemen. Bu durumun bakteriyel bir sebebi olabilir mi? Hastanede hangi bölüme görünmeliyim? Teşekkür ederim.

  34. hatice kılınç

    eşimin agız kokusu var ne önerisiniz

  35. Hocam merhaba , yaklaşık bir yıldır , bağırsaklarımda gaz ve gurultu şikayeti çekiyorum. Ayrıca büyük abdeste çıkma sıklığım arttı. Kan tahlili , dışkı tahlili , Ultrason , endoskopi ve kolonoskopi yaptırdım . sonuçta endoskopik eritamatöz antral gastrit , Hiatus hernisi , endoskopik öelfajit (grade A ) , normal kolon segmentleri ve iç hemoroidler (evre I ) yazıyor. . mide antrum mukazosuna ait patoloji raporunda L.porpriada hafif yoğunlukta aktik kronik inflamasyon mevcuttur , az sayıda nötrofil lökosit seçilmektedir , kesitlerde yüzey mukusu içerisinde H.Pylori mevcuttur yazıyor. Tanı : Aktif kronik gastrit yazıyor. Klamoks antibiyotik kullandım , ayrıca Dicetel , Nidazol ve Debridat kullanıyorum. Ne tavsiye dersiniz ? teşekürler.

  36. Bağırsakalrınız da çok yoğun mantar var, Enginar Forte, Boswellia Forte, Nar Çekirdeği Yağı, Gökçek Aloe Vera Jel, Gökçek İksir, Karaciğer Çayı ve Enfeksiyon Çayı kullanmanız gerekir. Barsak Mantar ve Bakterileri toksik maddeler üretir ve Karaciğer bu toksik maddeleri arıtmaz ise diğer organlara depolanır ve organlarda çeşitli rahatsızlıklar görülmeye başlar. Günümüzde Bakterilerin teşhisi kan, idrar ve gaita tahlilleri hemen yapılabilir, fakat mantarların teşhisi hemen hemen imkansız ve ancak belirtileri ve dilden anlaşılabilir. Kimyasal ilaçlar ve yanlış beslenme mantarları çoğaltır ve vücudun asit-baz dengesini bozulur ve oluşan asitik ortamda mikroplar hızlı çoğalır. Aksi halde çok yoğun cüruf oluşur. Cüruflu ortamda ise bakteri, virüs ve mantarlar çok kolay çoğalır ve bağışıklık sistemi zayıflar, kişi önce halsiz, dermansız, yorgun olur ve aşırı uyur sonra ise birçok hastalığa yakalanır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

/*