Gökçek ŞifaSize Telefonunuz Kadar YakınızÜcretsiz Google Play'de
İNDİRX
Ev / Genel Bilgiler / Bağırsak Florası

Bağırsak Florası

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BAĞIRSAK FLORASI,Probiyotikler

 

Bağırsaklar alan olarak 300 -400 m2 büyüklüğünde, yani bir top sahasının yarısından biraz daha büyüktür. Bağırsak florasında bilin en 500 tur bakteri mevcuttur ve bunlar 100 tri lyon arasında yekun tutar ve insandaki hücrenin 10 katıdır. Bunlar genellikle kalın bağırsaktadır. Sağlıklı bir insanda bağırsak florasındaki bakterilerin % 98'i faydalı olup yediğimiz besinlerdeki proteinleri aminoasitlere, karbonhidratlar, disakkaritlere ve yağları yağ asitlerine dönüştürürler.

[LBS id=7769]

Örneğin proteinler 30 000-300 000 molekülden oluşur ve bunu amino asitlere (tek moleküle) enzimler veya bakteriler aracılığı ile dönüşürler. Faydalı bakteriler bir taraftan besinleri parçalayarak moleküllere ayırırken diğer taraftan da BC (Folikasit), B2, B6, B12 ve K-Vitamini üretirler. Aşırı et, peynir, yumu rta ve mamulleri yiyen kişilerin sindirim organları zamanla yeterince ve kaliteli enzim salgılayamazlar ve bakterileri de görevlerini yapamayınca sindirim problemleri başlar. Faydalı bak­terilerin oranının azalması ile onların yerine patojen (hastalık yapan) bakteriler, virüsler, mantarlar ve parazitler yerleşir ve dengeler bozulur. Kişide immün zafiyeti (bağışık sistemi), alerji, enfeksiyona karşı dayanıksızlık, iltihaplı hastalıklar vb. rahatsızlıklar ortaya çıkar.

Probiyotikler: Bağırsak mukazasını (bağırsak duvarını ) zararlı maddelerden korur. Bağışıklık sistemini güçlendirir. BC (Folikasit), B2, B6, B12 ve K-Vitamini üretirler. Yiyeceklerin hazmını kolaylaştırır, Mantarların ve bakterilerin üretmiş olduğu toksik maddelerin kana geçmesini engeller.

Bağışıklık sistemini güçlendirmek. Kronik iltihaplı hastalıkların oluşmasını önler. İshali kabızlık, şişkinlik ve gaz oluşumunu önler. Matar ve bakterilerin üretiği toksik madeler başağrısı, migren, depresyon, panik atak gbi rahatsızlılara sebep olur, propbiyotikler bunu önler. Yaşlanmayı ve hatta kanser gibi ağır hastalıkları önler. Lenf siste minin % 85'i bağırsaklardadır, lenf sistemini güçlendirirerek koku şmayı önler.

Kalın bağırsaklarda 500 tür ve miktar olarak 100 trilyon civarında ve de ağırlık olarak takriben 1,5 kg bakteri ve mantar bulunur. Bakterilerin bir kısmi fecesle (dışkı ) ile dışarı atılır ve bu yolla dışarı atılan bakteri oranı bir yılda 70 kg.ı bulur. Bakteriler protein artıklarını parçalayarak moleküllere ayıran bakteriler (bakteroides, proteus, E. coli, ve clostrium gibi) ve karbonhidrat artıklarını parçalayarak moleküllere ayıran bakteriler (Bifidobakterium, laktobacillus ve streptokokçu faecalis gibi) arasında bir denge vardır. Faydalı bakterilere probiyotikler denir.

Antibiyotik ilaçlar, konserveli besinler, hazır yiyecekler (hamburger , Cheesburger vb.) asitli içecekler, (cola, fanta vb.) aşırı hayvansal besin, siyah çay ve kahve faydalı bakterilerin azalıp zararlı bakterilerin çoğalmasına neden olur. Böylece zamanla E. coli, enterokokken ve clostridin gibi bakte­rilerin oranı aşırı artar. Buda başta alerji olmak üzere birçok hastalığın ortaya çıkmasına neden olur. Manchester mikrobiyolojik araştırmalar merkezinden Dr. M. Moradı10 alerjik rahatsızlıkları olan ve 10 alerjik rahatsızlıklar olmaya bir yasındaki bebekler üzerinde araştırma yapmıştır. Bu araştırmalarda alerjik rahatsızlıkları olanların kalın bağırsaklarında yüksek oranda clostridium difficile tespit edilmiş ve bu bakterinin de igG oranını yükselttiği görülmüştür.

Berlin Postam'dan Dr. Habil Jurgen Schulz bağırsak florasının bebeklerin doğduktan sonra anne sütü, inek sütü veya mama ile beslenmelerine göre şekillendiğini tespit etmiştir. Buna göre anne sütü ile beslenen çocukların bağırsak içeriğinin pH-Değeri 3,5-5 arasında ve mama ile beslenenler de ise pH- Değerinin 7 veya hafif üzerinde olduğunu tespit etmiştir.Sindirim organları günde ortalama 7 -8 litre salgı (enzimler, hormonlar, vitaminler, asitler ve alkalik maddeler) üretir. En ideal enzim pH-Değerinin 4,5-6,5 arasında olması halinde salgılanır.

PH-Değerinin nötre, yani 7'ye yakın olması halinde enzimin kalitesi %70'lere vara oranda düşer. Buda kişinin yediklerini sindirmeden çıkarması demektir, yani besinlerdeki vitaminler, mineraller, aminoasitler, yağ asitleri ve glikozlardan yeterince istifade edemez. Bağırsaklardaki pH-Değerini nötrlü bir ortamda seyri halinde proteinler aminoasit yerine biyojen aminlere dönüşürler ve bunlardan özellikle de histamin alerjiye sebep olur. İkinci olarak Amonyum (NH4+) yerine Amonyak (NH3) oluşur. Amonyak nötr olduğundan kolayca kana karışır, bu ise hücreler için bir zehirdir.

Üçüncü olarak faydalı bakterilerin yeterince B-V itaminleri üretememesi nedeniyle Homocystein elimine edilemez, bu ise oldukça tehlikeli maddedir. Homocystein LDL-Kolesterolünü oksitler ve yabancılaşan kolesterolü makrofaj yiyerek süngersi artık maddeler oluşur ve bu da damarların iç yüzeyine yığılarak damar sertliğine sebep olur. Bu da ilerleyen süreç içinde başta beyin kanaması ve kalp enfarktüsüne sebep olur (OMZ 3.03.4). Dördüncü olarak bağırsaklarda faydalı bakterile­rin antibiyotik ilaçlar nedeniyle azalmasından dolayı onun yerine tehlikeli mantarlar çoğalır ve artan mantarlar zehirli gazlar ve zehirli alkoller üretirler ve bunların karaciğer tarafından arıtılması Sindirim organlarını yorar ve asli görevini yapamayan sindirim organları yıpranır.

Beşinci olarak bağırsak florasının bozulması zamanla pankreas, karaciğer, mide ve bağırsakların ürettiği enzimin kalitesinin düşmesi nedeniyle kişide yağ-, protein- ve karbon hazımsızlığı nedeniyle kişide yağlanma, şişmanlık, damar sertliği ve alerji gibi hastalıklar ortaya çıkar. Ayrıca bağırsak florasının bozulmasına dişeti iltihaplanması, lef bezelerinin iltihaplanması, alkol, sigara, aşırı kahve ve aşırı siyah çay içmede sebep olur.

Akut pankreatitte bağırsaklar 30.000 Daltona varan orandaki büyük moleküllerin dahi geçmesi için kanalları büyütür. Enzimlerin kalitesi düştüğünden besinleri tam sindirilmez ve bu nedenle bağırsaklar geçişleri kolaylaştırmak için kanalları (virüsler) genişletir. Böylece tam sindirilmemiş besin maddeleri absorbe edilir ve bu alerjiye sebep olur. şayet kana sadece besin maddeleri geçmez aynı zamanda Candida albicans isimli maya mantarı da kana geçerse ve bu kan dolaşımın iflası ve yani ölüm demektir.

Altıncı olarak Bir diğer önemli faktör ise Midenin ağır katkı maddesi içeren besinler (konserveler, çicolata, kek vb.) ve soft içecekler (cola, fanta vb.) nedeniyle tahrip olur. Böylece zamanla çok kolay gastrit (mide İLTİHAPLANMASI, mide mukozası İLTİHAPLANMASI) oluşur. Bu nedenle Mide yeterince intrinsic faktörü (sialinasitli glukoprotein) salgılayamaz. İntrinsic faktörü B12-Vitamini, Folikasit, Methionin ve minerallerin bağırsaklar tarafından absorbe (emilme) edilmesini sağlar. Yani nasıl ki diyabet hastalan için ensülin önemli ise besinlerin sindirilmesi için de intrinsic faktörü o kadar önemlidir. intrinsic faktörünün yetersizliği vitamin ve mineral yetersizliğine sebep olur. Neticede birçok hastalık ortaya çıkar ve bun­lardan bazıları: Alerji, deri hastalıkları, sindirim organlarındaki rahatsızlıklar, vb hastalıklar ortaya çıkar. (Nhp 12.03.1722)

Bağırsak florası ve kılcal kan dolaşımı sağlıklı yaşayabilmek için çok önemlidir. Çünkü vitamin, mineral, aminoasit, enzim, glikoz, vb, besleyici maddenin hazırlanması, hücrelere ulaşması ve de mikroplarla mücadele eden makrofaj, T ve B- Hücreleri gibi savunma mekanizmalarının hücre aralarında dolaşması buna bağlıdır. Tabii doğru beslenirseniz tedavi sürecide o oranda kısalır.

Asla peynir yememeli, çünkü asidoza ve iltihaplanmaya sebep olur. Siyah çay, kahve ve kola içilmemeli, çünkü bağırsakları kurutur ve vitamin, mineral ve aminoasitlerin alımını (absorbesini) önler.Alkol ve sigaranın zararları belli kanser, damarların yağlanması vb, artı uzun süre bira içilirse cinsel iktidarsızlık ve hatta kısırlığa sebep olmaktadır. Sucuk salam sosis gibi et mamullerine 5-6 ay ara vermek gerekir (sade temiz et az yenilebilir) çünkü asidoza sebep olmaktadır.Bu da birçok hastalığın ana kaynağıdır. Akşam yemeği yerine yoğurt, meyve veya salata yenilebilir veya sebze çorbası içilebilir. Hayvansal besinler, patates, tahıl (beyaz pirinç), bakliyat ve hamurlu yiyecekler, özelikle de tatlılar akşam yenirse tam sindirilmez ve zamanla problemlere sebep olur. Ne kadar beyaz pirinç, patates, hamurlu yiyecekler, tatlı yiyecek ve içecekler, o kadar yağ oluşturur.Çünkü nişasta glikoza (şekere) dönüşür, şekerde yağa dönüşerek vücutta depolanır. Şeker ve antibiyotikler bağırsak mantarları çoğaltır, mantarlar ise her türlü hastalığı tetikler. Tatlı deyince akıla baklava, çikolata, dondurma vs gelir, fakat karpuz da tatlıdır ve bu da mantarı tetikler, çünkü aşırı şeker içerir.candida mantarı

bağırsak mantarı

 

c

Yaklaşık igokcek

Dikkatinize çekebilir

Âmâ Eden Hastalıklar

Âmâ Eden Hastalıklar

Göz sağlığını tehdit eden, sadece göz problemlerine yol açmayan bununla birlikte körlüğe niçin olan hastalıklar ...

186 Yorumlar

  1. Bağırsakalrınız da çok yoğun mantar var, Enginar Forte, Boswellia Forte, Nar Çekirdeği Yağı, Gökçek Aloe Vera Jel, Gökçek İksir, Karaciğer Çayı ve Enfeksiyon Çayı kullanmanız gerekir. Barsak Mantar ve Bakterileri toksik maddeler üretir ve Karaciğer bu toksik maddeleri arıtmaz ise diğer organlara depolanır ve organlarda çeşitli rahatsızlıklar görülmeye başlar. Günümüzde Bakterilerin teşhisi kan, idrar ve gaita tahlilleri hemen yapılabilir, fakat mantarların teşhisi hemen hemen imkansız ve ancak belirtileri ve dilden anlaşılabilir. Kimyasal ilaçlar ve yanlış beslenme mantarları çoğaltır ve vücudun asit-baz dengesini bozulur ve oluşan asitik ortamda mikroplar hızlı çoğalır. Aksi halde çok yoğun cüruf oluşur. Cüruflu ortamda ise bakteri, virüs ve mantarlar çok kolay çoğalır ve bağışıklık sistemi zayıflar, kişi önce halsiz, dermansız, yorgun olur ve aşırı uyur sonra ise birçok hastalığa yakalanır.

  2. hatice kılınç

    ayaklarımda şiddetli kaşıntı var altı yedi senedir geçmiyor lütfen yardımcı olun önerdiklerinizi nerden alacaagggız

  3. ayaklarımda şiddetli kaşıntı var altı yedi senedir geçmiyor lütfen yardımcı olun önerdiklerinizi nerden alacaagggız

    beş altı senedir ayaklarım kaşınıyor lütfen yardımcı olun söylediklerinizi nerden alacagız

  4. Sizin bağırsaklarını mantar dolu ve Enginar Forte, Boswellia Forte, Nar Çekirdeği Yağı, Gökçek Aloe Vera Jel, Gökçek İksir, Karaciğer Çayı ve Enfeksiyon Çayı kullanmanız gerekir. Barsak Mantar ve Bakterileri toksik maddeler üretir ve Karaciğer bu toksik maddeleri arıtmaz ise diğer organlara depolanır ve organlarda çeşitli rahatsızlıklar görülmeye başlar. Günümüzde Bakterilerin teşhisi kan, idrar ve gaita tahlilleri hemen yapılabilir, fakat mantarların teşhisi hemen hemen imkansız ve ancak belirtileri ve dilden anlaşılabilir. Kimyasal ilaçlar ve yanlış beslenme mantarları çoğaltır ve vücudun asit-baz dengesini bozulur ve oluşan asitik ortamda mikroplar hızlı çoğalır. Aksi halde çok yoğun cüruf oluşur. Cüruflu ortamda ise bakteri, virüs ve mantarlar çok kolay çoğalır ve bağışıklık sistemi zayıflar, kişi önce halsiz, dermansız, yorgun olur ve aşırı uyur sonra ise birçok hastalığa yakalanır.

  5. Evet kurtulması mmkün ailenizin Harpago Forte, Boswellia Forte, Nar Çekirdeği Yağı, Gökçek Aloe Vera Jel, Gökçek İksir, Romatizma Çayı ve Kemik Çayı kullanmanız gerekir. Barsak Mantar ve Bakterileri toksik maddeler üretir ve Karaciğer bu toksik maddeleri arıtmaz ise diğer organlara depolanır ve organlarda çeşitli rahatsızlıklar görülmeye başlar. Günümüzde Bakterilerin teşhisi kan, idrar ve gaita tahlilleri hemen yapılabilir, fakat mantarların teşhisi hemen hemen imkansız ve ancak belirtileri ve dilden anlaşılabilir. Kimyasal ilaçlar ve yanlış beslenme mantarları çoğaltır ve vücudun asit-baz dengesini bozulur ve oluşan asitik ortamda mikroplar hızlı çoğalır. Aksi halde çok yoğun cüruf oluşur. Cüruflu ortamda ise bakteri, virüs ve mantarlar çok kolay çoğalır ve bağışıklık sistemi zayıflar, kişi önce halsiz, dermansız, yorgun olur ve aşırı uyur sonra ise birçok hastalığa yakalanır.

  6. eşim iltihaplı eklem romatizması hastası 10 yıldır şimdi ayak bileğinde şidedli ağrı ve şişme var doktorlar anti tnf başlanacağını söyledi yardımcı olabilirmisiniz acaba bu hastalıktan tamamen kurtulmak mümkünmüdür.

  7. Merhabalar.. benim.sorunum 3 senedir gecmeyen mide bagirsak sorunu. 3 sene once birden tuvalet aliskanligim degsti buyuk abdestimi tam yapamama hissi olusuyor. Diski kivamli ve bazen sumuksu bir salgi geliyor. Karnimda kramplar, siskinlik oluyor. Ve ozellikle sabahlari karnima kramplar giriyor birden tuvalet ihtiyaci geliyor tuvalete ciksamda tam yapamamisim hissi oluyor. Gaz olsuyor bagirsaklardan sesler geliyor. Suana kadar gitmedigim doktor kalmadi cok ilac kullandim ama gecmedi endoskopi yaptirdim. Biraz gastrit cikmisti. Genelde doktorlar kan tahlillerim diski tahlilim temiz cijtigi icin strese bagladilar sadce kansizlik oldugu cikti kan tahlilimde. En son arastirma hastanesine ciktim kolonoskopi dedi ve birde bende ic ve dis hemoroid var ama agri ve kanama herhangi bir yakinmam yok onla ilgili. Sizce hastaligimin sebebi ne olablir bana ne onerirsiniz. Lutfen cevap verin beni aydinlatin simdiden tesekkurler

  8. Rüstem bey candida mantarını hiç bir kimse tedavi edemez, ederim diyen yalan söyle ben hariç neden ben hariç çünkü ben bu mantar ile 17 yıl uğraştım ve deneyler yapa yapa geliştirdiğim ürünler ile yok ettim. Sizin ENGİNAR Forte, BOSWELİA Forte, Nar Çekirdeği Yağı, Gökçek Aloe Vera Jel, Gökçek İksir, MANTAR Çayı ve SİNİR Çayı kullanmanız gerekir. Barsak Mantar ve Bakterileri toksik maddeler üretir ve Karaciğer bu toksik maddeleri arıtmaz ise diğer organlara depolanır ve organlarda çeşitli rahatsızlıklar görülmeye başlar. Günümüzde Bakterilerin teşhisi kan, idrar ve gaita tahlilleri hemen yapılabilir, fakat mantarların teşhisi hemen hemen imkansız ve ancak belirtileri ve dilden anlaşılabilir. Kimyasal ilaçlar ve yanlış beslenme mantarları çoğaltır ve vücudun asit-baz dengesini bozulur ve oluşan asitik ortamda mikroplar hızlı çoğalır. Aksi halde çok yoğun cüruf oluşur. Cüruflu ortamda ise bakteri, virüs ve mantarlar çok kolay çoğalır ve bağışıklık sistemi zayıflar, kişi önce halsiz, dermansız, yorgun olur ve aşırı uyur sonra ise birçok hastalığa yakalanır.

  9. Hakan bey dilinizin üzerinde ki sarımsı tüylü şey bağırsaklarınızda çok yoğun mantar olduğuna işarettir. Sizin ENGİNAR Forte, Boswellia Forte, Nar Çekirdeği Yağı, Gökçek Aloe Vera Jel, Gökçek İksir, MANTAR Çayı ve Enfeksiyon Çayı kullanmanız gerekir. Barsak Mantar ve Bakterileri toksik maddeler üretir ve Karaciğer bu toksik maddeleri arıtmaz ise diğer organlara depolanır ve organlarda çeşitli rahatsızlıklar görülmeye başlar. Günümüzde Bakterilerin teşhisi kan, idrar ve gaita tahlilleri hemen yapılabilir, fakat mantarların teşhisi hemen hemen imkansız ve ancak belirtileri ve dilden anlaşılabilir. Kimyasal ilaçlar ve yanlış beslenme mantarları çoğaltır ve vücudun asit-baz dengesini bozulur ve oluşan asitik ortamda mikroplar hızlı çoğalır. Aksi halde çok yoğun cüruf oluşur. Cüruflu ortamda ise bakteri, virüs ve mantarlar çok kolay çoğalır ve bağışıklık sistemi zayıflar, kişi önce halsiz, dermansız, yorgun olur ve aşırı uyur sonra ise birçok hastalığa yakalanır.

  10. Aşırı kimyasal ilaç kullanmaktan veya aşırı tatlı yemekten veya hijyenik olmayan bir wc yi kullanmaktan bağırsaklarınıza MANTAR YERLEŞMİŞ. Enginar Forte, Boswellia Forte, Nar Çekirdeği Yağı, Gökçek Aloe Vera Jel, Gökçek İksir, MANTAR Çayı ve Enfeksiyon Çayı kullanmanız gerekir. Barsak Mantar ve Bakterileri toksik maddeler üretir ve Karaciğer bu toksik maddeleri arıtmaz ise diğer organlara depolanır ve organlarda çeşitli rahatsızlıklar görülmeye başlar. Günümüzde Bakterilerin teşhisi kan, idrar ve gaita tahlilleri hemen yapılabilir, fakat mantarların teşhisi hemen hemen imkansız ve ancak belirtileri ve dilden anlaşılabilir. Kimyasal ilaçlar ve yanlış beslenme mantarları çoğaltır ve vücudun asit-baz dengesini bozulur ve oluşan asitik ortamda mikroplar hızlı çoğalır. Aksi halde çok yoğun cüruf oluşur. Cüruflu ortamda ise bakteri, virüs ve mantarlar çok kolay çoğalır ve bağışıklık sistemi zayıflar, kişi önce halsiz, dermansız, yorgun olur ve aşırı uyur sonra ise birçok hastalığa yakalanır.

  11. Iyı Calısmalar…
    Ben uzun zamandır beni rahatsız eden hatta yer yer bana konuşma güçlüğü bile çektiren bir durumdan şikayetçiyim. Şöyleki;

    Her sabah kalktığımda ağzımdaki pas tadından ve dilimin üstündeki sarı sıvı ile uyanmaktan inanın bıkmış durumdayım… Hatta bazen öyle duruma geliyor ki yediklerimden sonra dilimin sağ ve sol tarafı kabarıyor ve bana konuşma zorluğu bile çektirdiği dönemler oluyor…

    Bunun sebebi tam olarak nedir ve tedavisi yönünde sızden detaylı bilgi almak ve yardım talep etmekteyim…

  12. Hocam kolay gelsin.benim dilimin orta kısmında tüylü sarı bir şey var her hangi bir rahatsızlığı yok ama baktığım zaman ise rahatsız oluyorum sizde nedir hocam ne yapmam gereklidir .

  13. Rüstem Albar

    Merhabalar gökçek çalışanları.Ben 41 yaşında elektrik işleriyle uğraşan bir teknisyenim.Yaklaşık 1-1.5 sene evvel böbrek taşı rahatsızlıklarım nüksetti ve acile gittim.Yapılan tahliller ışığında bana bol su içmemi ve enfeksiyona karşı antibiyotik kullanmam gerektiğini söylediler.Kullandığım antibiyotikler bende ince bağırsaklarda candida yapmış(her sahada yaygın).Bunu tıbbi ilaçlarla bastırmaya çalıştık ama 2 hafta ishal karın ağrısı ve gazdan kurtulamadım.Daha sonra doğal ilaçlar yapan bir firmadan yoğurda karıştırılarak yenen bitki tozları ve taş düşürmeye yardımcı bitkisel kapsül sipariş ettim.Bu ilaç kullandıkça bana iyi geldi ama hastalığım tekrar nüksetti ve şu an perhiz yapıp yiyeceklerime dikkat ediyorum.1-2 haftadır arada bir tekrarlayan ishal ve mide bulantısı şikayetim var.Tekrar doktora gidip büyük abdest tahlili yaptırdım,doktor tahlilin temiz çıktı dedi ama eczanede rapor sonuçlarında doktorun bağırsak enfeksiyonu teşhisi koyduğunu söylediler.Doktorda bana CİPRO siprofloksasin 500 mg ve metpamid bulantı hapı yazmış.Şimdi esas mesele bu antibiyotik candidayı tetiklermi böyle durumlarda antibiyotik kullanmadan hem mantara hemde enfeksiyona karşı nasıl savaş açarım.Bana kullanabileceğim veya tavsiye edeceğiniz neler var.Eğer para kazanmanın dışında beni gerçekten tedavi edip bu şikayetlerime derman olacaksanız,sadece ürün satma amacıyla bu işi yapmıyorsanız sizi hem tüm insanlara güzel anlatırım hemde benim bol dualarımı alırsınız.Lütfen beni aydınlatın bana yardımcı olun.Teşekkürler.

  14. selamın aleyküm. uzun yıllardır süren bağırsak gazı şikayetim var.. aynı gıdaları tüketmemize rağmen ailemde diğer bireylerde bu şikayet pek yok..(uzun bir tüberküloz tedavisi gördüm) çörek otu kullanıyorum bir müddet sonra gaz problemi son buluyor.. fakat tekrar sonlandırdığımda yeniden başlıyor.. bu konuda ne önerirsiniz..

  15. dilimde sarı tabaka ve koku var hiç bir şekilde geçmiyor burnumda da hafif koku var sanki kemik eğriliği var ondan mı oluyor koku bilmiyorum. midemle ilgili hiç bir sıkıntı yaşamadım bu güne kadar. ne önerirsiniz?

  16. Merhabalar
    3yasındaki kızımda 1 swnedir ishal problemi var agız kokusu karında siskinlik var. 1.5 yasında orta kulak iltihabından dolayı bi ara sık antibiyotik kullandık bir suru test yapıldı sut alerjisi gluten sukroz bakteri parazit hepsi negatif cıktı gitmediğimiz doktor kalmadı cocukta gelişim geriliği basladı gunde 2 kere ishal normal hali zamanla artıp 5_6 su gibi yapmaya baslyor.ilginç olan flagyl veya nidazol içince kesiliyor fakat 3-5 gun sonra bozulmaya baslıyor en iyi dr lar bile sasırıyorlar.haftaya endoskopi ve kolonoskopiye malesefki maruz kalacak. Benim sorum su bizde bagırsak mantarı olabilir mi? Coxukta yorgunluk yok agrı sızı yok. Bide gwcenlerde gogsunde bi şişlikcıktı ortopedist kıkırdak buyumesi dedi.lutfen yardımcı olur musınuz?

  17. gökhan sakarya

    gökçek bey her hastalığa bu iksiri sunuyorsunuz.bunun tedavi doğrulugu nedir?

  18. MERHABA HOCAM
    BENİM KABIZLIK SORUNUM VAR.KARNIM HEP ŞİŞ GAZ SORUNUM VAR.

  19. merhaba,Ben 45 yaşında 76 kg ağırlığındayım.
    1-yaklaşık 4-5 seneden beri bazı gıdaları aldıktan sonra alerji belirtileri oluyor.Bu gıdalar genellikle soğan,sarımsak,yeşil biber,salatalık,acılı yiyecekler,alerji yapıyor. alerjilerim genelde ellerimde,veya çenemde bazende ensemde,ara ara vucudumun farklı yerlerinde avuç içi büyüklüğündeki bir alanda oluyor ve kaşıntıları dayanılmaz boyutlara ulaşıyor,anthistaminik gurubu ilaç aldığımda kaşıntılar azalıyor ama alerjilerin geçmesi zaman alıyor
    2- genelde alerjiler yemekten sonra 1 saat içinde baş gösteriyor,
    3-ayrıca siyah çay içemiyorum yemekten sonra hemen içersen 1 bardak açık çay olabiliyor ancak yemekten 1 saat sonra içersem midem bulanıyor çıkarma hissi doğuyor.
    4-Soğan sarımsak gibi gıdalardan sonra aşırı gaz oluşuyor,büyük abdeste günde 3-4 defa çıkıyorum hiç kabız olmadım,
    5-2 defa kolonoskopi yaptırdım temiz çıktı. doktorlar bağırsakta sindirim düzeni bozulmuş diyorlar
    6-en büyük sıkıntım yemekten hemen sonra bazen yemeği yarı bırakarak ve hemen ardında 1 saat içinde ikinci kez tuvalete gitmek zorunda kalıyorum.sizin teşhisiniz ve tedaviniz nedir.teşekkür ederim

  20. İyi günler hocam.7 yıldır sürekl olarak saç derim ve alnım sürekli yağlanıyor.Ama bunu tarif edemem.Sanki başımdan aşağı zeytinyağı dökülmüş gibiyim.Gitmediğim doktor kalmadı.Hiç biri bir tedavi bulamadı.Hatta teşhis bile koyamadı.Kullanmadığım şampuan, krem, tonik, ve ilaç kalmadı.Bu yağı kesebilecek bir çözüm bulamadım.Sabah saçımı yıkıyorum, en fazla 1 saat sonra yine aynı hale geliyor.Bu yüzden saçlarım inceldi ve çok dökülüyor.Kaşıntısı da cabası.En son bir doktor zoretanin isimli bir ilaç önerdi.Bu ilaç bir nebze yağı kesti fakat tam tedavi değil.Ve kullanmayı bırakırsam hemen eski hale geliyor.Üstelik aşırı derece de yan etkileri var.Çarşaf büyüklüğünde kağıt çıktı içinden.Sayısız yan etkisi olan çok tehlikeli bir ilaç.Ancak bunu kullanmayı bile göze aldım.Ama sonu yok.Hocam ne olur bir tedavi söyleyin, bu illetten nasıl kurtulurum.Hayatım cehenneme döndü.Resmen yağ akıyor kafamdan.

  21. Hocam benim saç derimde aşırı yağlanma ve kaşıntı mevcut.Kafamdan aşağı zeytinyağı dökülmüş gibi aynen.Bu rahatsızlık 6 yıldır devam ediyor.Ve yoğun şekilde saçlarımı döküyor.Yıkadıktan 1 saat sonra bile sucuk gibi.Kullanmadığım ilaç, gitmadiğim doktor, denemediğim tedavi kalmadı.En son sizi gördüm.Bu hastalık sanırım içeriden geliyor.Bana bu dünyada çere olacak bişey varmı?

  22. Zerdeçal Forte, Laden Gülü Forte, Spirulina Forte, Karbonat Forte, Gökçek TONİK ve Gökçek İksir, LİPOM çayı ve MİDE Çayı kullanmanız gerekir. Barsak Mantar ve Bakterileri toksik maddeler üretir ve Karaciğer bu toksik maddeleri arıtmaz ise diğer organlara depolanır ve organlarda çeşitli rahatsızlıklar görülmeye başlar. Günümüzde Bakterilerin teşhisi kan, idrar ve gaita tahlilleri hemen yapılabilir, fakat mantarların teşhisi hemen hemen imkansız ve ancak belirtileri ve dilden anlaşılabilir. Kimyasal ilaçlar ve yanlış beslenme mantarları çoğaltır ve vücudun asit-baz dengesini bozulur ve oluşan asitik ortamda mikroplar hızlı çoğalır. Aksi halde çok yoğun cüruf oluşur. Cüruflu ortamda ise bakteri, virüs ve mantarlar çok kolay çoğalır ve bağışıklık sistemi zayıflar, kişi önce halsiz, dermansız, yorgun olur ve aşırı uyur sonra ise birçok hastalığa yakalanır.

  23. Zerdeçal Forte, Laden Gülü Forte, Spirulina Forte, Karbonat Forte, Gökçek Aloe Vera Jel ve Gökçek İksir, Lipom çayı ve Mide Çayı kullanmanız gerekir. Barsak Mantar ve Bakterileri toksik maddeler üretir ve Karaciğer bu toksik maddeleri arıtmaz ise diğer organlara depolanır ve organlarda çeşitli rahatsızlıklar görülmeye başlar. Günümüzde Bakterilerin teşhisi kan, idrar ve gaita tahlilleri hemen yapılabilir, fakat mantarların teşhisi hemen hemen imkansız ve ancak belirtileri ve dilden anlaşılabilir. Kimyasal ilaçlar ve yanlış beslenme mantarları çoğaltır ve vücudun asit-baz dengesini bozulur ve oluşan asitik ortamda mikroplar hızlı çoğalır. Aksi halde çok yoğun cüruf oluşur. Cüruflu ortamda ise bakteri, virüs ve mantarlar çok kolay çoğalır ve bağışıklık sistemi zayıflar, kişi önce halsiz, dermansız, yorgun olur ve aşırı uyur sonra ise birçok hastalığa yakalanır.

  24. Zerdeçal Forte, Laden Gülü Forte, Spirulina Forte, Karbonat Forte, Gökçek Aloe Vera Jel ve Gökçek İksir, Damar çayı ve Lipom Çayı kullanmanız gerekir. Barsak Mantar ve Bakterileri toksik maddeler üretir ve Karaciğer bu toksik maddeleri arıtmaz ise diğer organlara depolanır ve organlarda çeşitli rahatsızlıklar görülmeye başlar. Günümüzde Bakterilerin teşhisi kan, idrar ve gaita tahlilleri hemen yapılabilir, fakat mantarların teşhisi hemen hemen imkansız ve ancak belirtileri ve dilden anlaşılabilir. Kimyasal ilaçlar ve yanlış beslenme mantarları çoğaltır ve vücudun asit-baz dengesini bozulur ve oluşan asitik ortamda mikroplar hızlı çoğalır. Aksi halde çok yoğun cüruf oluşur. Cüruflu ortamda ise bakteri, virüs ve mantarlar çok kolay çoğalır ve bağışıklık sistemi zayıflar, kişi önce halsiz, dermansız, yorgun olur ve aşırı uyur sonra ise birçok hastalığa yakalanır.

  25. Hocam şimdi internetten yağ bezelerinin eritilmesi ile ilgili videonuzu da izledim. benim 20×25 mm imiş. gerçekten erir mi? duyunca çok mutlu oldum. hangi ürünü ve nasıl kullanmalıyım? şimdiden çok teşekkür ederim…

  26. Hocam merhaba,
    yakın zamanda endoskopi ve kolonoskopi oldum. midede 1 tane yağ bezesi tespit edildi. onun dışında yüzeysel gastrit. başka bir şey çıkmadı. sizin mantarla ilgili yazdığınız bir çok belirti bende var. zaten bu şikayetler için gitmiştim doktora. hala halsizlik, eklem ağrısı, alerjik döküntüler, sırt ağrısı gibi yazdığınız bir çok belirti var. ne tavsiye edersiniz hocam. saygılarımla…

  27. MERHABA MERAL HANIM
    GÖKÇEK İKSİR ALOEVERAJEL HARPOGA FORTE KORDİSEP FORTE SPRİLİNA FORTE ROMATİZMA ÇAYI ENFEKSİYON ÇAYI KULLANINIZ DETAYLI BİLGİ İÇİN 0212 621 21 65 /66 ULAŞABİLİRSİNİZ

  28. Meral Işıktaş

    İbrahim bey ben iki senedir fibromiyalji hastasıyım. Denemediğim yöntem kalmadi .bana ne önerirsiniz.sayfada size soru soran fibromiyalji hastasina onerdiğiniz ilaclarla sitenizdeki fibromiyalji seti aradinda ürün farklılıklar var.acaba hangisi daha etkili ve doğru olur.birde bu ürünler hamilelik döneminde de kullanılabilir mi

  29. MERHABA AHMET BEY
    GÖKÇEK İKSİR ALOEVERAJEL KOLEREX FORTE KORDİSEP FORTE MANTARA ÇAYI ENFEKSİYON ÇAYI SPRİLİNA FORTE KARBONAT FORTE 0212 621 21 65 /66 ULAŞABILIRSINIZ

  30. Hocam merhabalar,
    Bende 15 gün önce karın ağrısı, ishal, bulantı ve akabinde makattan kan eldi. Doktorlar bağırsakta bakteri olduğunu söyleyip flagyl, cipro, biteral gibi ilaçlar verdiler.İshal kan durdu ama halsizlik geçmedi. Meğer bu olay başlamadan evvel kullandığım antibiyotik buna sebep olmuş. Bağırsak floram bozulmuş. Bunu Gastro doktoru söyledi. Bana prebiyotik verdi. Ancak midemde yanma, genzime doğru gelen gaz hissi, midemin sağından başlayıp (sağ kaburga altımdan) sırtımın ortasına doğru giden bir dolgunluk hissi ara ara batma hissi, midede şişkinlik devam ediyor. Sizce bu nedir? Hangi ürünleri kullanmalıyım.

  31. İbrahim bey iyi günler dilerim. Şikayetim dilimde beyaz bir tabaka var ve kötü bi ağız kokusu oluyor ve sürekli olarak uykumu alamamışcasına ağrılarım oluyor halsizlik oluyor yani kısacası ve iştahımın gayet iyi olmasına ragmen kilo alamıyorum. İlginize şimdiden teşekkür ederim.

  32. MERHABA MERVE HANIM
    GÖKÇEK İKSİR ALOEVERAJEL KOLEREX FORTE KORDİSEP FORTE MANTAR ÇAYI ENFEKSİYON ÇAYI SPRİLİNA FORTE DETAYLI BİLGİ İÇİN 0212 621 21 65 /66 ULAŞABILIRSINIZ

  33. MERHABA MERYEM HANIM
    GÖKÇEK İKSİR ALOEVERAJEL KORDİSEP FORTE KOLEREX FORTE DAMAR ÇAYI ENFEKSİYON ÇAYI SPRİLİNA FORTE DETAYLI BİLGİ İÇİN 0212 621 21 65 /66 ULAŞABILIRSINIZ

  34. merhaba ibrahim bey;

    bende demir ilaçı kullanmama rağmen feritin eksikliği iki bacağımda (diz altı) devamlı kaşınmadan dolayı yara ayrıca devamlı ishalim karın ve sırt ağrlarım oluyor. ne gibi bitkisel tedavi önerirsiniz iyi günler dilerim

  35. Merhaba ibrahim bey. Benim 1bucuk yıldır dilimde sürekli ve hiç gecmeyen acı bir tat var.dislerimi fırcalasam da 5 dk sonra tekrar ayni tadi hissetmeye basliyorum.özellikle kahvaltılardan sonra daha cok oluyor.bu durumdan cok rahatsizim.sebebi ne olabilir ve neler yapmaliyim? Bir de cok az yesem bile karnımda rahatsız edici bir sislik oluyor. Lutfen bu konularda yardiminizi bekliyorum.

  36. MERHABA FATMA HANIM
    GÖKÇEK İKSİR ALOEVERAJEL KORDİSEP FORTE KOLEREX FORTE SPRİLİNA FORTE MANTAR ÇAYI ENFEKSİYON ÇAYI KULLANINIZ DETAYLI BİLGİ İÇİN 0212 621 21 65 /66 ULAŞABILIRSINIZ

  37. MERHABA SERDAR BEY
    GÖKÇEK İKSİR ALOEVERAJEL HARPOGO FORTE ENGİNAR FORTE SPRİLİNA FORTE MANTAR ÇAYI ROMATİZMA ÇAYI KULLANINIZ DETAYLI BİLGİ İÇİN 0212 621 21 65 /66 ULAŞABILIRSINIZ

  38. selam hocam bendede fibromiyalji hastalığı var çok doktor gezdim ama bi türlü geçmedi bu hastalık bana önereceğiniz bitkisel ilaçlarınız varmı şimdiden tskler

  39. Merhaba hocam,
    benim sorunum iki haftadir bagirsak bölgemdeki inanilmaz yanmayla beraber agrilar… geceleri agriyla uyaniyorum… koloskopi yaptirip kötü birsey cikacak diye korkuyorum hocam…lavaboya da en az iki veya üc kez cikma durumum oluyo siz bana ne olursunuz yardimci olun simdiden Allah razi olsun…

  40. Hocam teşekkürler.

  41. MERHABA YAVUZ BEY
    GÖKÇEK İKSİR ALOEVERAJEL KORDİSEP FORTE LADEN FORTE MANTAR ÇAYI ENFEKSİYON ÇAYI KULLANINIZ DETAYLI BİLGİ İÇİN 0212 621 21 65 /66

  42. Hocam bi ay önce doktora gittim spastik kolon ve gastrit teşhisi kondu buna ek olarak benim dil kökünde sürekli pas var ve sık sık yara oluyor spastik kolonun dil ile bi alakası var mı lütfen lütfen yardım edin

  43. MERHABA BAYRAM BEY
    GÖKÇEK İKSİR ALOEVERAJEL SİNİRLİOT FORTE KORDİSEP FORTE MANTAR ÇAYI SİNİRLİOT ÇAYI KULLANINIZ DETAYLI BİLGİ İÇİN 0212 621 21 65 /66 UALAŞABILIRSINIZ

  44. s.a ben ankilozan spondilit hastası ve hüçükken astım hastalığı geçirdim 10yıldır sürekli ilaç içiyorum yaşım 24 benimde karnımda yemeklerden sonra şişkinlik oluyor+karın ağrısı aşırı gaz, dilim beyaz pas lekesi, anlumda sivilcelenmeler, burun akıntısı, baş ağzrısı, büyük apdesti yapmada sıkıntı, mide bulantıları, aşırı halsizlik, uyku hali, stres, sinir bozuluğu,teleme,gözlerimdei iltihaplanma,genital bölgemde vitiligo,görme bozuklukları gibi şikayetlerim vr uzunzamandan beri böyle hangidoktora gideceğimi şaşırdım sürekli hasta oluyorum bunalımdayım.

  45. MERHABA FARUK BEY
    GÖKÇEK İKSİR ALOEVERAJEL ITIR FORTE KEKİK FORTE KEKİK FORTE SİNİRLİOT FORTE DETAYLI BİLGİ İÇİN 0212 621 21 65 /66 ULAŞINIZ

  46. Merhaba,
    5 yaşınd çocuğum kışın zatürre oldu sonrasında öksürükleri kesilmedi özel doktora götürdük çocukluk astımı dedi spreyler verdi ağızdan kullanılan geçer gibi oldu ama havalar biraz değişince hep tekrarlamaya başladı. Bu senede havalar hep değişken briaz sıcak sonra soğuk oluyor bu geçişlerde çocuk sürekli öksürük ve balgam . Sonrası antibiyotik ama kalıcı sonuç yok artık yaz gelsin diye bekliyoruz .Ergenliğe kadar böyle gidecek dediler. Bunu kesin çözümü yok gibi . Öneriniz varmı ?

  47. MERHABA RIDVAN BEY
    GÖKÇEK İKSİR ALOEVERAJEL ŞURUBU AYI ÜZÜMÜ FORTE AYRIK FORTE AYVADANA ÇAYI SİNİRLİOT ÇAYI KULLANINIZ DETAYLI BİLGİ İÇİN 0212 621 21 65 /66 ULAŞABİLİRSİNİZ

  48. benimde hocam 5 yıldan bu yana 2011 doctora giirm bana dedilerki sende prostatit var ama daha sonra tanı mesene iltihabı teşsis konuldu bana yardımcı olsanzı çok sevirim

  49. MERHABA FATİH BEY
    TENTÜR ALOEVERAJEL ŞURUBU SARIKANTRON FORTE GINKGO FORTE SARIKANTRON ÇAYI SİNİRLİOT ÇAYI KULLANINIZ 0212 621 21 65 /66 ULAŞABİLİRSİNİZ DETAYLI BİLGİ İÇİN

  50. Merhaba,
    Benim rahatsızlığım sinirlenmem bu esnada da vucudumda aşırı yanma hissi ve terleme oluşuyor arkasından bir yorgunluk çöküyor ve güçsüz hissediyorum , çok doktara gittim ama sonuç yok. Sinirlenince halsizlik etkisi bir kaç gün devam ediyor. Gökçek tentür kullandım (iksirin sarımsağı çok olduğu için fazla kullanamıyorum iş gereği) bir kaç ay faydası olur mu diye ama biraz etkileri azalttı sanırım sadece halsizlik daha çabuk geçiyor gibi ama kesin bir sonuç yok. Değişik bir tedavi öneriniz varmıdır ?
    Teşekkürler.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

/*