Gökçek ŞifaSize Telefonunuz Kadar YakınızÜcretsiz Google Play'de
İNDİRX
Ev / Genel Bilgiler / Kurdeşen Hastalığının Tedavisi

Kurdeşen Hastalığının Tedavisi

www

Tıp literatüründe ürtiker olarak isimlendirilen kurdeşen hastalığının görülmesinde böcek sokmaları ve susam gibi bir takım hususlar rol oynarken, bilhassa da çoğu hastalığının sebebi olan stresinde kurdeşen hastalığına yol açma riski oldukça büyüktür. Kurdeşen hastaları yaşamları boyunca kendilerine çok dikkat etmeli ve özellikle kendilerini fazla yormamaları, uzun süre güneşe maruz kalmamalı, sinirlenmemeli ve acı şeyler yememelidir. Deride kaşıntı ve kabarma ile başlayan kurdeşen hastalığında, aynı zamanda hastaların aşırı halsiz olma durumları da gözlenir.

Kurdeşen hastalığı tedavisi

Damarlarınız, bacaklarımız, boğaz ve gırtlakların kızarma ve kabarması bunun etkisidir. İsilik hastalığına benzer ama isilik değildir. Eğer ürtiker hastasıysanız ve bu belirtiler vücudunuzda görülmeye başladığı zaman sakin olun ve soğuk su için. Üstünüzde dar ve sıkı olan elbiseleri çıkartın ve uzanmaya çalışın. Kalp atışlarınız zayıflayacaktır bu yüzden düzenli nefes alın ve bol bol soğuk su içip vücudunuzu ıslatıp yelleyin. Bu hastalıkla mücadele gelelim hastalığı yok etmeye. Günde 3 kere süpürge tohumunu suyla beraber tüketiniz. 3 haftaya kadar birşeyiniz kalmaz.

Hastalıktan korunmak için ise simit yemeyin ve susamlı şeylerden uzak durun. Su içmeyi ihmal etmeyin. Ayrıca, günde en az 3 bardak çay için. Böceklerden ve diğer haşerelerden uzak durun ve kendinizi koruyun. Stress, sıkıntı ve öfkedende uzak durun sakin durmaya pozitif düşünmeye çalışın. Sürekli geçmişinizi düşünmeyin geleceğinize bakın.Çünkü ürtiker stress ve sıkıntıdan da meydana gelen bir hastalıktır. Tüm ürtiker hastalarına şimdiden geçmişin olsun dilerim.

Yaklaşık igokcek

Dikkatinize çekebilir

Âmâ Eden Hastalıklar

Âmâ Eden Hastalıklar

Göz sağlığını tehdit eden, sadece göz problemlerine yol açmayan bununla birlikte körlüğe niçin olan hastalıklar ...

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

/*