Gökçek ŞifaSize Telefonunuz Kadar YakınızÜcretsiz Google Play'de
İNDİRX
Ev / Genel Bilgiler / Lipom, yağbezi, iyi huylu yumşak doku uru

Lipom, yağbezi, iyi huylu yumşak doku uru

lipom

 

Lipom, yağbezi, iyi huylu yumşak doku uru

Tanı: Ur tıp?ta şişmek ve dokuda yeni oluşum analmına gelir. Bunun iyi huyulumu kötü huylumu olduğu konusunda yapaılan araştırmalarla tesbit edilir, fakat genelikle iyi huyludur. İyi huylu yeni oluşumlar yumşak dokuda oldukca sık görülür. Yağ bezlerinin türleri.

Lipom: derinin altındaki yağ tabakasında oluşur yeni oluşuma lipom denir.
Fibrom: bağdokusundaki iyi huylu yeni oluşuma fibrom denir.
Aterom: Yağ kisti, yağ bezi kanalının tıkanması ile gelişir.
Bunun haricinde çok sayıda ve çeşitli başka yağ bezi türleride vardır.
Yeni-Fibrom: Çevre sinir sisteminin koruyucu hücrelerinde oluşan yeni iyi huylu yağ bezleri
Akantom: teri altındaki sivri hücreler üzerinde oluşan yeni hücreler.
Neurom: iyi huylu sinir urları sinir hücreleri, sinir lifleri ve bağdokusunda oluşur.

Sebepleri: Lipom ve fibromların oluş sebepi, hakkında bugünkü bilgilerle fazla bir şey söylemek mümkün değildir. Bazende irsi olarak lipom oluşması mümkündür. Ter bezelerinin kanalarının tıkanması buradaki salğılar yağbezeleri oluşur. Yağ tabakasındaki iyihuylu oluşumlara lipom, sinir hücrelerindeki yaralanmalar sonucu neurom oluşur.

Belirtileri: Deri altındaki şişkinlik en önmeli belirtisidir. Bu iyi huylu urlar nadiren ağrıya sebep olur, şayet sinir hücrelerine veya damara yakınsa. Lipom yumşak deri dokusu altında düğüm gibi, yumak gibi hemen deri altında ortaya çıkan iyi huylu ur. Urun teşhisi çok kolaydır. Fakat teşhisin kesin olması için yağbezi amaliyatla alınır ve incelenir.

Tedavi: Urun nerede olduğu ve büyüklüğü lokal (kısmı ) narkozla amaliyat edilerek alınır. Amaliyatla ur alınır ve pek problem çıkmaz. Çoğunlukla ur amaliyatla alınsada vücudun başka bir noktasında tekrar çıkabilir. Ben koltuk altı bezlerine karşı Gökçek İksirini geliştirdim, koltuk altı bezeleri iyileşirken kafamdaki yağbezide eriyerek küçüldü ve sivilci şeklini aldı vede sonra iyileşti. Yağ bezleri benim kafamda iki ve sağ kolumun iç tarafında bir yağ bezi vardı. 1980 yılında kafamdaki yağ bezlerini aldırdım. Sonra 3 tane daha çıktı ve sağ kolumun iç tarafındaki hayvansal besin yiyindce büyüyor ve damarları ve sinirleri sıkıştırıyordu ve ağrı veriyordu, bunuda amaliyatla aldırdım. Gökçek İksirini kulandıktan sonra kafamda sonradan çıkan nohut büyüklüğündeki yağ bezi önce sivilce gibi yara oldu sonra kayboldu. 

Fakat asıl 3. yağ bezi midemde çıkmıştı. Oğlumla arada bir güreş, boks ve karete karşımı antraman yaparız. Bir defasında Alim yeter artık diyerek mideme çok ağır bir yumruk indirdi, adeta nefesim kesildi ve kendime zor geldim. Bu tarihten sonra mide ağrımlarım aradan zaman geçmesine rağmen devam ediyordu. Bu ağrı bu dakar sürmez bu nedir aceba diye midemin üzerinde ellerimle araştırdığımda yumruk büyüklüğünde içeride bir şişkinlik olduğunu gördüm. Ve tabii korktum, bu sefer bıcak altına yatmak istemedim. kafamdaki lipom eriyip yok olmuştu ama midemdeki halla limon büyklüğünde ve korkumdan Gökçek İksirne aylarca devametim. Hamdolsun oldukca küçüldü ve artık bu problemi yeneceğimi anlayınca Radiyolloji doktoruna gittim (29.01.07 Unterer Atzemer 7, 60316 Frankfurt). Doktor ultrasonla baktı ve lipom dedi ve ceviz kadar olduğunu söyledi ve raporu ev doktoruna (Dr. med. Eva Abeleanu, Fankfurt) gönderdi. Evet yumruk büyüklüğündeki lipom 14 ayda ceviz büyüklüğüne kadar küçüldü. Ben Gökçek İksirini düzenli olarak 14 ay sürekli almadım. Düzenli alsatydım belkide daha kısa sürede iyileşebilirdi. Oğlumun ellerinde 15-16 adet siğil vardı 4 hafta Gökçek İksiri aldı siğiller yokoldu. Arkadaşımın burunboşluklarında (sinüs) 3 adet polip varidi eriyip yok oldu. Tanıdığım bir bayan sürekli miyom nedeniyle 2-3 yılda bir amaliyat oluyordu Gökçek İksiri aldıktan sonra miyom yokoldu.

Gökçek Iksiri ile tedavi olmak mümkündür. Fakat doğru beslenmek şarttır. Asla peynir, et ve mamüleri yememeli, çünkü asidoza ve iltihaplanmaya sebep olur, çünkü aşırı yağ ve protein içerirler bunlarda aside dönüşür. Asidi nötürleştirmek için aşırı oranda mineral ve vitamin harcanır. Asitle mineral birleşerek curuf oluşturur. Orataya çıkan curufun içine bakteri, virüs ve mantarlar yerleşirler ve bunlar sürekli toksik maddeler üretirler. Bağışıklık sistemi curuf içindeki bu mikroplara müdahale edemez çünkü curuf içinde saklanmıştır. Curuf bağdokuları, bağırsaklar, dişdipleri, sinüs, damarlar, dokular vb.., depolanır. Bazı kişilerde akne, yağ bezi, miym, polip ve kist şeklinde ortaya çıkar., Gökçek İksiri ile curuf erir ve ortada kalan bakteri, virüs ve mantarlar yokedilir ve vücudu curuflar’dan arıtır vede bağışıklık sistemini güçlendirir.

Bağırsak florası ve kılcal kan dolaşımı sağlıklı yaşayabilmek için çok önemlidir. Çünkü vitamin, mineral, aminoasit, enzim, glikoz, vb, besleyici maddenin hazırlanması, hücrelere ulaşması ve de mikroplarla mücadele eden makrofaj, T ve B- Hücreleri gibi savunma mekanizmalarının hücre aralarında dolaşması buna bağlıdır.Tabii doğru beslenirseniz tedavi sürecide o oranda kısalır. Asla peynir yememeli, çünkü asidoza ve iltihaplanmaya sebep olur.Siyah çay, kahve ve kola içilmemeli, çünkü bağırsakları kurutur ve vitamin, mineral ve aminoasitlerin alımını (absorbesini) önler.Alkol ve sigaranın zararları belli kanser, damarların yağlanması vb, artı uzun süre bira içilirse cinsel ikdidarsızlık ve hatta kısırlığa sebep olmaktadır.Sucuk salam sosis gibi et mamullerine 5-6 ay ara vermek gerekir (sade temiz et az yenilebilir) çünkü asidoza sebep olmaktadır.Bu da birçok hastalığın ana kaynağıdır.Akşam yemeği yerine yoğurt, meyve veya salata yenilebilir veya sebze çorbası içilebilir.Hayvansal besinler, patates, tahıl (beyaz pirinç), bakliyat ve hamurlu yiyecekler, özelikle de tatlılar akşam yenirse tam sindirilmez ve zamanla problemlere sebep olur.Ne kadar beyaz pirinç, patates, hamurlu yiyecekler, tatlı yiyecek ve içecekler, o kadar yağ oluşturur.Çünkü nişasta glikoza (şekere) dönüşür, şekerde yağa dönüşerek vücutta depolanır.Şeker ve antibiyotikler bağırsak mantarları çoğaltır, mantarlar ise her türlü hastalığı tetikler.Tatlı deyince akıla baklava, çikolata, dondurma vs gelir, kavun, karpuz ve üzümde tatlıdır ve bunlarda mantarı tetikler, çünkü aşırı şeker içeriler.

Yaklaşık igokcek

Dikkatinize çekebilir

Âmâ Eden Hastalıklar

Âmâ Eden Hastalıklar

Göz sağlığını tehdit eden, sadece göz problemlerine yol açmayan bununla birlikte körlüğe niçin olan hastalıklar ...

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

/*