Gökçek ŞifaSize Telefonunuz Kadar YakınızÜcretsiz Google Play'de
İNDİRX
Ev / Genel Bilgiler / Sedef hastalığı, Sedef Tedavisi, Psoriasis Hastalığı, Psoriazis Tedavisi

Sedef hastalığı, Sedef Tedavisi, Psoriasis Hastalığı, Psoriazis Tedavisi

Sedef hastalığı, psoriasis:Sedef Hastalığı

Sedef hastalığı iltihaplı, kronik, sürekli yeniden ortaya çıkan ve iyi huyludur. Sedef hastadan hastaya farklı şekilde rahatsızlıklar ortaya çıkar bazen hasta rahatsızlığını fark etmezken bazende kişinin günlük yaşamını etkiler ve hatta hayati tehlike arzeder.Sedef bulaşıcı bir rahatsızlık değildir, fakat irsi olabilir. Almanyada takriben 2 milyon sedef hastası vardır ve süreklide çoğalmaktadır. Sedefe 5 yaşındaki çoçuklar ve yaşlılarda yakalansa, bu hastalık genelikle 15-40 yaşları arasında görülür.Sedefte hücreler o kadar hızla ürerki (çoğalır), böylece hücre tam teşekkületmez ve keratin yetersizliği ortaya çıkar.

Sedef bulaşıcı bir rahatsızlık değildir, fakat irsi olabilir. Almanyada takriben 2 milyon sedef hastası vardır ve süreklide çoğalmaktadır. Sedefe 5 yaşındaki çoçuklar ve yaşlılarda yakalansa, bu hastalık genelikle 15-40 yaşları arasında görülür. Sedefte hücreler o kadar hızla ürerki (çoğalır), böylece hücre tam teşekkületmez ve keratin yetersizliği ortaya çıkar. Hücreler o kadar hızla ürerki (çoğalır), böylece hücre tam teşekkületmez ve keratin yetersizliği ortaya çıkar.

Keratin lifli bir potein olup deri, saç ve tırnak üzerinde koruyucu bir tabaka oluşturur. Şayet keratin yetersizliği ortaya çıkarsa deride hiçde güzel olmayan pulpul, grimsi veya gümüşi renkte derilekeleri oluşur. Bu genelikle diz, dirsek, omuz, sırt, baş ve kulaklar arkasında görülür. Lekeli olan kısım derinin diğer bölgelerinden farklı olarak hafif kabarık, üzeri pulpul, gümüşi renkli kabukların altı pempemsi kirmizi renktedir.
Derinin haricinde tırnaklarda sadef olabilir ve tırnaklar kabarır, pörtükleşir veya ince ince kırılır. Çok nadirende parmak,- diz,- el,- ayakbilegi,- ve dirsek kemiklerinde stresten sonra dahada azar. Ortadoks tıpta kortisonlu (kortikoitler) kremler ve haplar, A ve D- Vitamin türevleri,UV-Işınları veya katranlı merhemlerle tedavi yapılmakta fakat bunların yantesirleri oldukca büyüktür.
Hiçbir yantesiri olmayan dogal ilaçlarla tedavi yapmak mümkündür ve bunların başında Gökçek İksiri, Gökçek Tonik, ZYEveya Mahon gelir. Gökçek İksiri ve Mahon tentürü vede kremi sedefe karşı en etkili ve tek çözümdür.

Bağırsak florası ve kılcal kan dolaşımı sağlıklı yaşayabilmek için çok önemlidir. Çünkü vitamin, mineral, aminoasit, enzim, glikoz, vb, besleyici maddenin hazırlanması, hücrelere ulaşması ve de mikroplarla mücadele eden makrofaj, T ve B- Hücreleri gibi savunma mekanizmalarının hücre aralarında dolaşması buna bağlıdır.Gökçek İksir’i ile tedavi olmak mümkündür. Tabii doğru beslenirseniz tedavi sürecide o oranda kısalır.Gökçek İksiri vücudu cüruflardan arıtır, iltihaplı hastalıkları iyileştirir ve bağışıklık sistemini güçlendirir.Gökçek Tonik mide-bağırsak rahatsızlıkları, deri hastalıkları ve her türlü alerjiye karşı etkilidir.

Asla peynir yememeli, çünkü asidoza ve iltihaplanmaya sebep olur.Siyah çay, kahve ve kola içilmemeli, çünkü bağırsakları kurutur ve vitamin, mineral ve aminoasitlerin alımını (absorbesini) önler.Alkol ve sigaranın zararları belli kanser, damarların yağlanması vb, artı uzun süre bira içilirse cinsel ikdidarsızlık ve hatta kısırlığa sebep olmaktadır.Sucuk salam sosis gibi et mamullerine 5-6 ay ara vermek gerekir (sade temiz et az yenilebilir) çünkü asidoza sebep olmaktadır.Bu da birçok hastalığın ana kaynağıdır.Akşam yemeği yerine yoğurt, meyve veya salata yenilebilir veya sebze çorbası içilebilir.Hayvansal besinler, patates, tahıl (beyaz pirinç), bakliyat ve hamurlu yiyecekler, özelikle de tatlılar akşam yenirse tam sindirilmez ve zamanla problemlere sebep olur.Ne kadar beyaz pirinç, patates, hamurlu yiyecekler, tatlı yiyecek ve içecekler, o kadar yağ oluşturur.Çünkü nişasta glikoza (şekere) dönüşür, şekerde yağa dönüşerek vücutta depolanır.Şeker ve antibiyotikler bağırsak mantarları çoğaltır, mantarlar ise her türlü hastalığı tetikler.Tatlı deyince akıla baklava, çikolata, dondurma vs gelir, kavun, karpuz ve üzümde tatlıdır ve bunlarda mantarı tetikler, çünkü aşırı şeker içeriler

Yaklaşık igokcek

Dikkatinize çekebilir

Âmâ Eden Hastalıklar

Âmâ Eden Hastalıklar

Göz sağlığını tehdit eden, sadece göz problemlerine yol açmayan bununla birlikte körlüğe niçin olan hastalıklar ...

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

/*