Gökçek ŞifaSize Telefonunuz Kadar YakınızÜcretsiz Google Play'de
İNDİRX
Ev / Genel Bilgiler / Vajina Kokusu Nasıl Giderilir?

Vajina Kokusu Nasıl Giderilir?

Kadınların sıklıkla karşılaştıkları bir sorun olan vajina kokusu, oldukça rahatsız edici bir problem olduğundan, bir an evvel bu sorundan kurtulmak gerekir. Peki, kadınlarda vajina kokusu nasıl giderilir? İşte bitkisel çözüm yöntemleri…

Bakteri ve mantar enfeksiyonu, cinsel yolla bulaşan hastalıklar, hijyen eksikliği gibi mütenevvi nedenlerden dolayı vajina kokusu ile karşılaşılır. Kadınların zaman zaman muzdarip olduğu vajina kokusundan kurtulmalarına, doğanın sunduğu bitkilerle hazırlanan şifalı reçeteler yardımcı olabiliyor. Bel soğukluğu, aşırı şekerli gıdalar tüketmek, genital siğil, dar giysiler gibi sebeplerden de husule gelen vajina kokusuna bitkisel çözüm yöntemleri sizlerle.

Vajina Kokusuna Doğal Çözüm

* Vajinadan yayılan balık veya pas gibi kokuların doğal yöntemlerle tedavisi için tarçın, sarımsak, narenciyeler, su ve neem yaprağı kullanılmalıdır.

Tarçın ile vajina kokusu tedavisi

* 1 adet çubuk tarçını ve 2 kakuleyi ateşte kızartıp gazlı beze sarın. Bu bezi daha sonra vajinaya 20 dakika boyunca koyun. Günde 3 kez uygulayın, kokudan eser kalmayacak.

Sarımsak ile vajina kokusu doğal tedavisi

* Sarımsak doğal antibiyotiktir. Vajina kokusunu da azaltmada etkili olan sarımsağın kullanımı ise şöyledir: Birkaç adet sarımsağı ezin ve macun kıvamına getirdikten sonra vajina dudaklarına sürün. 10 dakika sonra banyo yapın. Sarımsak vajinada kokuya neden olan bakterileri öldürecektir.

Neem yaprağı

* Neem yaprağını suda iyice kaynatıp soğumaya bırakın ve daha sonra suyu ile vajinayı yıkayın.

Narenciyeler

* Bol miktarda portakal, limon, greyfurt, üzüm ve ananas gibi narenciyeleri tüketin.

Su

* Su vajina kokusunu tedavi etmek için en iyi yollarındandır. Vajina kokusundan kurtulmak için günde 8-10 bardak su için.

Yaklaşık

Dikkatinize çekebilir

Âmâ Eden Hastalıklar

Âmâ Eden Hastalıklar

Göz sağlığını tehdit eden, sadece göz problemlerine yol açmayan bununla birlikte körlüğe niçin olan hastalıklar ...

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

/*