Gökçek ŞifaSize Telefonunuz Kadar YakınızÜcretsiz Google Play'de
İNDİRX
Ev / Genel Bilgiler / Bağırsak Florası

Bağırsak Florası

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BAĞIRSAK FLORASI,Probiyotikler

 

Bağırsaklar alan olarak 300 -400 m2 büyüklüğünde, yani bir top sahasının yarısından biraz daha büyüktür. Bağırsak florasında bilin en 500 tur bakteri mevcuttur ve bunlar 100 tri lyon arasında yekun tutar ve insandaki hücrenin 10 katıdır. Bunlar genellikle kalın bağırsaktadır. Sağlıklı bir insanda bağırsak florasındaki bakterilerin % 98'i faydalı olup yediğimiz besinlerdeki proteinleri aminoasitlere, karbonhidratlar, disakkaritlere ve yağları yağ asitlerine dönüştürürler.

[LBS id=7769]

Örneğin proteinler 30 000-300 000 molekülden oluşur ve bunu amino asitlere (tek moleküle) enzimler veya bakteriler aracılığı ile dönüşürler. Faydalı bakteriler bir taraftan besinleri parçalayarak moleküllere ayırırken diğer taraftan da BC (Folikasit), B2, B6, B12 ve K-Vitamini üretirler. Aşırı et, peynir, yumu rta ve mamulleri yiyen kişilerin sindirim organları zamanla yeterince ve kaliteli enzim salgılayamazlar ve bakterileri de görevlerini yapamayınca sindirim problemleri başlar. Faydalı bak­terilerin oranının azalması ile onların yerine patojen (hastalık yapan) bakteriler, virüsler, mantarlar ve parazitler yerleşir ve dengeler bozulur. Kişide immün zafiyeti (bağışık sistemi), alerji, enfeksiyona karşı dayanıksızlık, iltihaplı hastalıklar vb. rahatsızlıklar ortaya çıkar.

Probiyotikler: Bağırsak mukazasını (bağırsak duvarını ) zararlı maddelerden korur. Bağışıklık sistemini güçlendirir. BC (Folikasit), B2, B6, B12 ve K-Vitamini üretirler. Yiyeceklerin hazmını kolaylaştırır, Mantarların ve bakterilerin üretmiş olduğu toksik maddelerin kana geçmesini engeller.

Bağışıklık sistemini güçlendirmek. Kronik iltihaplı hastalıkların oluşmasını önler. İshali kabızlık, şişkinlik ve gaz oluşumunu önler. Matar ve bakterilerin üretiği toksik madeler başağrısı, migren, depresyon, panik atak gbi rahatsızlılara sebep olur, propbiyotikler bunu önler. Yaşlanmayı ve hatta kanser gibi ağır hastalıkları önler. Lenf siste minin % 85'i bağırsaklardadır, lenf sistemini güçlendirirerek koku şmayı önler.

Kalın bağırsaklarda 500 tür ve miktar olarak 100 trilyon civarında ve de ağırlık olarak takriben 1,5 kg bakteri ve mantar bulunur. Bakterilerin bir kısmi fecesle (dışkı ) ile dışarı atılır ve bu yolla dışarı atılan bakteri oranı bir yılda 70 kg.ı bulur. Bakteriler protein artıklarını parçalayarak moleküllere ayıran bakteriler (bakteroides, proteus, E. coli, ve clostrium gibi) ve karbonhidrat artıklarını parçalayarak moleküllere ayıran bakteriler (Bifidobakterium, laktobacillus ve streptokokçu faecalis gibi) arasında bir denge vardır. Faydalı bakterilere probiyotikler denir.

Antibiyotik ilaçlar, konserveli besinler, hazır yiyecekler (hamburger , Cheesburger vb.) asitli içecekler, (cola, fanta vb.) aşırı hayvansal besin, siyah çay ve kahve faydalı bakterilerin azalıp zararlı bakterilerin çoğalmasına neden olur. Böylece zamanla E. coli, enterokokken ve clostridin gibi bakte­rilerin oranı aşırı artar. Buda başta alerji olmak üzere birçok hastalığın ortaya çıkmasına neden olur. Manchester mikrobiyolojik araştırmalar merkezinden Dr. M. Moradı10 alerjik rahatsızlıkları olan ve 10 alerjik rahatsızlıklar olmaya bir yasındaki bebekler üzerinde araştırma yapmıştır. Bu araştırmalarda alerjik rahatsızlıkları olanların kalın bağırsaklarında yüksek oranda clostridium difficile tespit edilmiş ve bu bakterinin de igG oranını yükselttiği görülmüştür.

Berlin Postam'dan Dr. Habil Jurgen Schulz bağırsak florasının bebeklerin doğduktan sonra anne sütü, inek sütü veya mama ile beslenmelerine göre şekillendiğini tespit etmiştir. Buna göre anne sütü ile beslenen çocukların bağırsak içeriğinin pH-Değeri 3,5-5 arasında ve mama ile beslenenler de ise pH- Değerinin 7 veya hafif üzerinde olduğunu tespit etmiştir.Sindirim organları günde ortalama 7 -8 litre salgı (enzimler, hormonlar, vitaminler, asitler ve alkalik maddeler) üretir. En ideal enzim pH-Değerinin 4,5-6,5 arasında olması halinde salgılanır.

PH-Değerinin nötre, yani 7'ye yakın olması halinde enzimin kalitesi %70'lere vara oranda düşer. Buda kişinin yediklerini sindirmeden çıkarması demektir, yani besinlerdeki vitaminler, mineraller, aminoasitler, yağ asitleri ve glikozlardan yeterince istifade edemez. Bağırsaklardaki pH-Değerini nötrlü bir ortamda seyri halinde proteinler aminoasit yerine biyojen aminlere dönüşürler ve bunlardan özellikle de histamin alerjiye sebep olur. İkinci olarak Amonyum (NH4+) yerine Amonyak (NH3) oluşur. Amonyak nötr olduğundan kolayca kana karışır, bu ise hücreler için bir zehirdir.

Üçüncü olarak faydalı bakterilerin yeterince B-V itaminleri üretememesi nedeniyle Homocystein elimine edilemez, bu ise oldukça tehlikeli maddedir. Homocystein LDL-Kolesterolünü oksitler ve yabancılaşan kolesterolü makrofaj yiyerek süngersi artık maddeler oluşur ve bu da damarların iç yüzeyine yığılarak damar sertliğine sebep olur. Bu da ilerleyen süreç içinde başta beyin kanaması ve kalp enfarktüsüne sebep olur (OMZ 3.03.4). Dördüncü olarak bağırsaklarda faydalı bakterile­rin antibiyotik ilaçlar nedeniyle azalmasından dolayı onun yerine tehlikeli mantarlar çoğalır ve artan mantarlar zehirli gazlar ve zehirli alkoller üretirler ve bunların karaciğer tarafından arıtılması Sindirim organlarını yorar ve asli görevini yapamayan sindirim organları yıpranır.

Beşinci olarak bağırsak florasının bozulması zamanla pankreas, karaciğer, mide ve bağırsakların ürettiği enzimin kalitesinin düşmesi nedeniyle kişide yağ-, protein- ve karbon hazımsızlığı nedeniyle kişide yağlanma, şişmanlık, damar sertliği ve alerji gibi hastalıklar ortaya çıkar. Ayrıca bağırsak florasının bozulmasına dişeti iltihaplanması, lef bezelerinin iltihaplanması, alkol, sigara, aşırı kahve ve aşırı siyah çay içmede sebep olur.

Akut pankreatitte bağırsaklar 30.000 Daltona varan orandaki büyük moleküllerin dahi geçmesi için kanalları büyütür. Enzimlerin kalitesi düştüğünden besinleri tam sindirilmez ve bu nedenle bağırsaklar geçişleri kolaylaştırmak için kanalları (virüsler) genişletir. Böylece tam sindirilmemiş besin maddeleri absorbe edilir ve bu alerjiye sebep olur. şayet kana sadece besin maddeleri geçmez aynı zamanda Candida albicans isimli maya mantarı da kana geçerse ve bu kan dolaşımın iflası ve yani ölüm demektir.

Altıncı olarak Bir diğer önemli faktör ise Midenin ağır katkı maddesi içeren besinler (konserveler, çicolata, kek vb.) ve soft içecekler (cola, fanta vb.) nedeniyle tahrip olur. Böylece zamanla çok kolay gastrit (mide İLTİHAPLANMASI, mide mukozası İLTİHAPLANMASI) oluşur. Bu nedenle Mide yeterince intrinsic faktörü (sialinasitli glukoprotein) salgılayamaz. İntrinsic faktörü B12-Vitamini, Folikasit, Methionin ve minerallerin bağırsaklar tarafından absorbe (emilme) edilmesini sağlar. Yani nasıl ki diyabet hastalan için ensülin önemli ise besinlerin sindirilmesi için de intrinsic faktörü o kadar önemlidir. intrinsic faktörünün yetersizliği vitamin ve mineral yetersizliğine sebep olur. Neticede birçok hastalık ortaya çıkar ve bun­lardan bazıları: Alerji, deri hastalıkları, sindirim organlarındaki rahatsızlıklar, vb hastalıklar ortaya çıkar. (Nhp 12.03.1722)

Bağırsak florası ve kılcal kan dolaşımı sağlıklı yaşayabilmek için çok önemlidir. Çünkü vitamin, mineral, aminoasit, enzim, glikoz, vb, besleyici maddenin hazırlanması, hücrelere ulaşması ve de mikroplarla mücadele eden makrofaj, T ve B- Hücreleri gibi savunma mekanizmalarının hücre aralarında dolaşması buna bağlıdır. Tabii doğru beslenirseniz tedavi sürecide o oranda kısalır.

Asla peynir yememeli, çünkü asidoza ve iltihaplanmaya sebep olur. Siyah çay, kahve ve kola içilmemeli, çünkü bağırsakları kurutur ve vitamin, mineral ve aminoasitlerin alımını (absorbesini) önler.Alkol ve sigaranın zararları belli kanser, damarların yağlanması vb, artı uzun süre bira içilirse cinsel iktidarsızlık ve hatta kısırlığa sebep olmaktadır. Sucuk salam sosis gibi et mamullerine 5-6 ay ara vermek gerekir (sade temiz et az yenilebilir) çünkü asidoza sebep olmaktadır.Bu da birçok hastalığın ana kaynağıdır. Akşam yemeği yerine yoğurt, meyve veya salata yenilebilir veya sebze çorbası içilebilir. Hayvansal besinler, patates, tahıl (beyaz pirinç), bakliyat ve hamurlu yiyecekler, özelikle de tatlılar akşam yenirse tam sindirilmez ve zamanla problemlere sebep olur. Ne kadar beyaz pirinç, patates, hamurlu yiyecekler, tatlı yiyecek ve içecekler, o kadar yağ oluşturur.Çünkü nişasta glikoza (şekere) dönüşür, şekerde yağa dönüşerek vücutta depolanır. Şeker ve antibiyotikler bağırsak mantarları çoğaltır, mantarlar ise her türlü hastalığı tetikler. Tatlı deyince akıla baklava, çikolata, dondurma vs gelir, fakat karpuz da tatlıdır ve bu da mantarı tetikler, çünkü aşırı şeker içerir.candida mantarı

bağırsak mantarı

 

c

Yaklaşık igokcek

Dikkatinize çekebilir

Âmâ Eden Hastalıklar

Âmâ Eden Hastalıklar

Göz sağlığını tehdit eden, sadece göz problemlerine yol açmayan bununla birlikte körlüğe niçin olan hastalıklar ...

186 Yorumlar

  1. Yalcin Nebahat

    MANNHEIMDAKI HASDANEDE CALISAN BIR PROFÖSÖR DEMISDIKI,ÖYLE BIR BITKISEL ILAC OLSAYDI SAYET,BU HASDALIGI YENEN,BUNU TÜM DÜNYA DUYMÜSDÜ SIMDIYE DEK OZAMAN,SIZDE LÜTFEN DUYURUN OZAMAN HOCAM.SELAMETLE KALIN INSALLAH,ALLAHIMIN SELAMI HERKEZIN ÜSTÜNE INSALLAH

  2. Yalcin Nebahat

    Selam aleyküm,ben almanyada yasamakda olan bir okurunuzum.Yaklasik 4.ay önce acilar icinde kivranmakdaydim ,neler yasadigimi bir o yüce mevlam biliyor birde ben.Taaaaki ibrahim hocamla taniyanadek,Allahima devalarca sükürler olsun,vede saygi deger hocama her gün sabahdan aksama kadar belkide her gün 10 defa 100 defa dualarimi esirgemeyerek onu karsima cikartan yüce mevlama sonsuz sükürlerimi ileterek yasiyorum.Ben öyle bir haldeydimki resmen sürünüyordum ,evden cikamiyordum bikere,günde 15-20 kere ayak yoluna gidmem gerekiyordu agrilar icinde kivranarak,sürekli kramflar ,kan kayip etmek,iltahapdan kemiklerin agrisi ,ayaga kalkamiyacak derecedeydi neredeyse vede sürekli hasdane ev arasinda mekik dokuyordum,icdigim haplarin hesabi belli deyildi en kötüsüde sürekli cortison tedavisi basima cok daha zararlar acmaya baslamisdi ,sayamayacgim kadar,mesela kafamda sac kalmamisdi ,simdi ise bu ülser colit denen hasdaligi hocamin sayesinde yenmis gibiyim ,tekrardan hayatin güzel olduggunu fark eddim,cronik bir hasdalik diye hic umudum kalmamisdi.Simdi hocam size dönmek istiyorum beni hatirliyorsundur umarim,ben Mannheimdan Nebahat,neredeyse kompile kalin bagirsagimi aldiracakdim ,sizi tanimasaydim, siz karsima öyle bir zamanda cikdinizki belki inamayacaksinizdir ama ben resmen pes etmisdim,sizi bana allahim gönderdi .Allah sizin ömrünüzü uzun ama cok uzun eylesin, eylesinki daha cok insana yetisebilin.Size yürekden tesekür ediyor vede elleriniden öpüyorum hocam. LÜTFEN HOCAM BU ISI BIRAKMAYIN,IKSIR TONIGI TÜM DÜNYAYA TANITIN

  3. Merhaba iksir, tonik, ozon yağı, mantar çayı ve şişkinlik çayı

  4. karın şişliği,tuvalet bozuklluluğu,bağırsak gurultusu çok fazla,makat ve mide arasında gelip giden gaz ve içden gelen ses sorunu.tedavisi nedir

  5. Aşırı derecede mantar var sizde, Gökçekiksir, tonik, ozon yağı kabızlık çayı kullanın

  6. normalde kepek ekmek yediğim halde 10 günde bir 3-veya 4 gün kabız olmadığım halde kabız olmuş gibi büyük abdestimi yapamıyorum bu durum son 5 yıldır devam ediyor en son 2 ay öncesine kadar 10 güne yakın bir zamndır büyük abdestimi yapamadım bunun nedenini öğrenebillirmiyim?

  7. MERHABA; SİZİN GÖKÇEK İKSİR, TONİK, OZON YAĞI, BAĞIRSAK VE İSHAL ÇAYI KULLANMANIZ GEREKİYOR. GEÇMİŞ OLSUN

  8. merhaba hocam benim sorunum su..3 yil önce antibiyotik kullandim daha sonra (barsak bölgemde) gurultular, gaz ve ishal basladi. yaklasik 3 yildir cözüm bulamadim..sizce ne yapmaliyim

  9. iksir. tonik. kolit çayı kullanmanız gerekmektedir

  10. merhebalar sayın Ebrahim bey: Ben yaklaşık 1 yıl dır ulsuraytif kolit hastasıyım: (((( REKTUM VE SİGMOİD NORMAL 30 cm UP iltahaplı )))) bu tanıya anakarada 2005 yilinda kolonoskopi olduğumda son tashhis konuldu …ilk kez 1997 de kolonoskopi olmuştum ve o tarihte (PREDENİZOLON FORT %10) ilacı vermişlerdı ki 45 gün kullandığımdan sonra( ASAKOL 500ml ) isimli (misalasin ve 5 amino asit içeren ) ilaçla gunluk 3 tane kullanarak , yaklaşık 2 sene devam ettim ama sonra vucudum alışkanllık yapmasın diye doktor la konuştum ve gunluk 1 taneye duşurdum …yanlız hastalığım ateşlediği zamanlar gunluk 3 tane kullandım ve 3 senede boyle devam ettim sonra ( SALOFALK 250 ml ) ki malumunuz…yaklaşık 2 senede gunluk bir tene bu ilaçla devam ettim((( bu arada soylemeliyim ki: ilaç kullanıyorum diye hastalığım hafifledı ama hiç sonmedı))) … bu ilaçların ne kadar side efect inin olduğundan haberim olarak kullanmasına devem etmeyı akkılıca gormedim …bilgi ve elde ettiğim tecrubelere gore ne tur yemeklerin hastalığımı ateşlediğinı bilerek ve onların yemesinden kaçınarak bir sure ilaç kullanmadan yaşadım ama arada hastalık kendisin en az ayda 2 kerede olsa ateşledı ve karın ağrılarm devam ederek kanamalar da oldu ve halen boyle yaşıyorum . hastalığımla arkadaş olarak yaşıyorum çok pozitif biriyim ama artık yaşamımı etkilediğinden zorlanıyorum ben bu undan nasıl kurtulacammm

  11. iksir, tonik, enfeksiyon çayı ve reflü çayı öneriyorum

  12. mrblar 26 yaşındayım yıllardır ağız kokusu çekiyorum. bunun için reflü ve bademcik ameliyatı oldum. ama geçmedi gezmediğim prof. kalmadı en sonunda süte, glutene alerjim çıktı. bağırsak floram bozulmuş. bağırsakta iltihap dediler. bir sürü antibiyotik kullandım mide de mikrop çıkmıştı. probiyotik kullanıyorum 1 aydır. bağırsaklarım rahatladı ama bu lanet olası koku gitmiyor. ilaçları kullanırken ağız kokum gittii. ama yine kurtulamadım. yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. ama olmuyor gitmiyor. Bana ne önerirsiniz. yardım edin.

  13. iksir, tonik ve romatizma çayı ilke iyileşir

  14. sayın ibrahim bey benım eniştem eklem romatizması vucudunda sısıklıkler ve şidetli agrıları var.suan gunde 8 adet ilaç alıyor sizin bu ilaçlardan hangısı ıyı gelır ne tavsıye edersınız.şimdiden tesekkurler.

  15. Mustafa bey Gökçek Tonik, Gökçek İksir ve reflü Çayı kullanmanız gerekir.Bağırsaklarınıza mantar yerleşmiş, mantarlar tedavi edilmeden tedavi olmazsınız.Antibiyotikler mantarları çoğaltır ve daha da kötüleşirsiniz. http://www.dogaltedavi.net/tecrubeler/

  16. Suat bey Gökçek Tonik, Gökçek İksir, kolit ve enfeksiyon Çayı kullanmanız gerekir.Bağırsaklarınıza mantar yerleşmiş, mantarlar tedavi edilmeden tedavi olmazsınız.Antibiyotikler mantarları çoğaltır ve daha da kötüleşirsiniz. http://www.dogaltedavi.net/tecrubeler

  17. Suat bey Gökçek Tonik, Gökçek İksir, kolit ve enfeksiyon Çayı kullanmanız gerekir.Bağırsaklarınıza mantar yerleşmiş, mantarlar tedavi edilmeden tedavi olmazsınız.Antibiyotikler mantarları çoğaltır ve daha da kötüleşirsiniz. http://www.dogaltedavi.net/tecrubeler/

  18. hocam 8 aydan bu yana karnım ağrıyor defalarca doktura gıtmeme ramen sonuç alamadım sadece mıdede reflü çıktı dışkı ıdrar ve dığer tahlıller temız çıktı ama karın ağrısı devam edıyor önerıde bulunursanız memnun olurum teşekkürler

  19. hocam 2 ay once bagirsak yapismasi gecirdim.lagman vesareyle acildi.bir daha gecirirsem ameliyat olmam gerek buda hayati tehlikesi var. yemek yedikten sonra asiri siskinligim oluyo ve tuvallete cikamiyorum ne yapmam gerek. urunleriniz bagirsak yapismasi ve tuvallete cikmami saglayacak mii..lutfen cvp bekliyorumm.eger onerirseniz hemen almayi dusunuyorum. e postamada msj atabilirsini hocammmmm…bekliyorum kisa zamanda bana ulasmanizi istiyorum eger urunleriniz ise yariyacaksa hemen alacagimmm.doktor bey lutfenn

  20. hocam 2 ay once bagirsak yapismasi gecirdim.lagman vesareyle acildi.bir daha gecirirsem ameliyat olmam gerek buda hayati tehlikesi var. yemek yedikten sonra asiri siskinligim oluyo ve tuvallete cikamiyorum ne yapmam gerek. urunleriniz bagirsak yapismasi ve tuvallete cikmami saglayacak mii..lutfen cvp bekliyorumm.eger onerirseniz hemen almayi dusunuyorum. e postamada msj atabilirsini hocammmmm

  21. Sizin İksir,Tonik ve basur çayı kullanmanız gerekir.

  22. sayın hocam bende basur var vebirde trigliserid im 398 çıktı bana bir çözüm bulursanız çok sevinirim. Hele basur ağrılarım var yanmam oluyor çok ilaç kullandım ama yine tekrarlıyor

  23. Kullanmış olduğunuz ilaçlar nedeniyle bağırsaklarınıza mantar yerleşmiştir.Gökçek Tonik, Gökçek İksir ve MANTAR Çayı kullanmanız gerekir.Bağırsaklarınıza mantar yerleşmiş, mantarlar tedavi edilmeden tedavi olmazsınız.Antibiyotikler mantarları çoğaltır ve daha da kötüleşirsiniz

  24. HOCAM İYİİ GÜNLER .BENİM SORUNUM TAM 1 SENE ÖNCE KANAL TEDAVİSİYLE BAŞLADI TEDAVİM YAKLAŞIK 2 AY SÜRDÜ. TEDAVİ ESNASINDA DİLİMDE TÜY VARMIŞ HİSSİ OLUŞTU BAZI PUPİLALARDADA UZAMA OLDU. MİKOSTATİN VE GARGARA KULLANDIM FAYDASI OLMADI. AYRICA BENDEDE ŞİŞKİNLİK VE GAZ SORUNUDA BAŞLADI. ÖNCELİKLE NE YAPMAMM GERKİYOR YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.

  25. Veli bey ilaç kullandıkca durumunuz ağırlaşır.Gökçek Tonik, Gökçek İksir ve faranjit Çayı kullanmanız gerekir.Bağırsaklarınıza mantar yerleşmiş, mantarlar tedavi edilmeden tedavi olmazsınız.Antibiyotikler mantarları çoğaltır ve daha da kötüleşirsiniz

  26. Merhaba ibrahim bey;benm sorunum dilimde beyaz sarımsı pas olması,yemek yedikten sonra şişkinlik ve geğirme hatta yemek esnasnda bile geğirme oluyr.Ayrıca boğazmda kronik faranjit oldğnu söyledilr gitmiş olduğum doktorlr ve midemde de azda olsa gastrit varmış.Bu rahatszlık başladığındn beri ağız tadımda hiç iyi değil yani tad almamı dahi etkiliyr.Tedavi olmaya çalıştm ama hangi doktora gittysem ne yaptıysam bi türlü sonuç alamadm.Bana tavsiyeniz ne olur?Teşekkür ederim cvbnzı bekliyrm.

  27. Evet iksir ve enfeksiyon çayı kullanın eğer, mide ve bağırsaklarda problem varsa tonikte gerekir.

  28. bana önereceğiniz bir ürün olursa bunu nasıl temin edeceğim

  29. sn hocam retinamda ödem oluştu 1 yıl önce retina ameliyatı olmuştum şu anda ödem oluştuğunu öğrendim iğne ile bu ödemi almayı düşündü doktorum ama ben istemedim ameliyatın stresini hala atamadım üzerimden siğara da kullanıyorum yaşım 57 behçet iksirinin bana faydası olurmu teşekkür ederim

  30. Ercüment bey halipak midede ki bakteriye karşı etkili, fakat daha tehlikeli olan bağırsak mantarlarının yerleşmesine sebep olur.İksir, tonik ve mantar çayı kullanmalısınız.

  31. Hakkı bey iksir, tonik ve kolit çayı kullanmalısınız.

  32. Bahar hanım iksir, tonik ve alerji çayı kullanmalısınız

  33. sevgi yazıcı

    hocam 10 yaşındaki oğlum alerjik astım.4 yıldır tedavi görüyoruz fakat hiç iyileşme yok.çok sık tıkanıyor.kullandığımız ilaçlarda kilo aldırıyor.neyapmalıyız.lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim.

  34. hocam saygılar,,bende dort seneden beri ishal var fakat lavobaya bir defa cıkıyorum,bağırsaklarda şişkinlik var gorenler gobek olduğunu zannediyyorlar,,şimdi benim sorum dort sene once helipak kullanmıştım bu şikayetler sanki ondan sonra başladı gibi,,,üç farklı doktora gittim spastik kolon dediler,,,duspatalin ve debridat onerdiler fakat bu ilaçlar kullanım süresi boyunca işe yaradı bazen de yaramadı bırakınca gene aynı hale dondu,,en son bitkilerle tedavi eden bir doktor hanıma gittim o bana ,sende nodül goruyorum dedi,,,(ama daha onceki yerlerde hormonlara bakılmıştı ve normaldi) hormonlar normal olsada nodül boyle bi etki yaparmı,,aynı zamanda bende kalp hızlı atıyor coğu zman,,,,normalleştiği zmanlar da var,,,,,,sizin bana onereceğiniz nedir ürettiğiniz iksir bana yararmı,,,artı olarak bana ne yapmam hakkında yol gosterrimisiniz,,,şimdiden cok teşekkür ederim

  35. mrb hocam.benim bağırsaklarımda aşırı kokulu gaz oluşumu oluyor.bu yediklerimden olduğunu sanıyorum.yediğim şey eğer biraz olsun bozuksa ( ki bana dokunan başkasına dokunmuyor) ya da sarımsaklı baharatlı bişeylerse karnnımda ağrı ve gaz oluyor.üşüttüğümdede aynı şeyler oluyor.aynışeyleri yediğim kişilerde birşey olmazken bende hemen yedikten 2 3 saat sonra etkileşim başlıyor.bana ne önerirsiniz.saygılar.

  36. Selam Hocam.Yaşım 40 . Benim sorunum kolit.. Sinirlenince ishal oluyorum..Ayaklarım çok üşüyor.Bazen kabız oluyorum..Üşüme olduğunda sinirlendiğimde de balçık gibi oluyor dışkım..Hemen hemen hergün tuvalete gidiyorum..Çok uzun zamandır bu hastalık var bende..Çoçuk kende zehirli isal olmuşum zor kurtarılmışım..Ayak üşüme sorunumda bir türlü geçmiyor..Dizlerimden aşağıya doğru baldırlarımda ve dizlerimde sürekli ağrılar var.. Yağmurlu zamanlarda vede hava kapalı iken uyku sorunum var.. İlaç tedavisi asla tedavi etmiyor..Gerci fazla ilaç kullanmayıda sevmiyorum..Birde bademciklerimde zaman zaman iltihaplanmalar oluyor. İşim gereği çok fazla hareket edemiyorum..Bilgisayar başındayım sürekli..Bu müzmin sorunlarımı halledecek bir receteniz varmı..
    Allah razı olsun demeden geçemeyeceğim..

  37. merhaba,
    51 yaşında bayanım. 1 sene önce guatrım alındı. Artık her sabah levetrom alıyorum. Allerjik rinitim 3 senedir durdu ama vücudumda burnumda çok kaşıntılarım oluyor. karnımda da şişlik var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. saygılar.

  38. Fatma hanım Gökçek Tonik, Gökçek İksir ve Gökçek ENFEKSİYON Çayı kullanmanız gerekir.

  39. Yeter hanım iksir, tonik ve kist çayı kullanın

  40. dıl üstündekı beyaslama bu hastalıklarınıs yüzündenmı oluo uzun zamandır bende mıde rahatsızlığı yaşıorum fakat bır türlü doktora gıtme fırsatım olmadı

  41. slmhocam benim iki gögsümdede solit lezyon diye birşey varmış birde doynumda var ordan parca aldılar sonuç temiz dediler bu hastala şimdide akcigerimde görüldü gökçe iskiri içsem ii gelirmi yardımların için teşekür

  42. benim de dilimin üstünde beyaz bir tabaka oluşuyor ve çok kötü kokuyor gastrit mide fıtığı ve reflüm var ne yaptıysam o kötü koku gitmedi mide ilaçları da bi işe yaramadı sizin bu gökçek iksire nasıl ulaşabilirim lütfen yardım edin bu kokudan kurtulmak istiyorum.

  43. BURAK BEY Gökçek Tonik, Gökçek İksir ve Gökçek KOLİT Çayı kullanmanız gerekir.Bağırsaklarınıza mantar yerleşmiş, mantarlar tedavi edilmeden tedavi olmazsınız.Antibiyotikler mantarları çoğaltır ve daha da kötüleşirsiniz. http://www.gokcekaktar.com/mantarlar.htm/ Artı doğru beslenmeniz gerekir http://www.gokcekdiyet.com

  44. Mehmet Ali bey Gökçek Tonik, Gökçek İksir ve Gökçek KOLİT Çayı kullanmanız gerekir.Bağırsaklarınıza mantar yerleşmiş, mantarlar tedavi edilmeden tedavi olmazsınız.Antibiyotikler mantarları çoğaltır ve daha da kötüleşirsiniz. http://www.gokcekaktar.com/mantarlar.htm/ Artı doğru beslenmeniz gerekir http://www.gokcekdiyet.com

  45. meraba ülser kolit hastalıgım var bagırsaklarımda kanamalarım oluyor.. bana önereceginiz ürün varmı teşekkürler..

  46. merhaba bende ortalama 10 senedir kolit rahatsızlığı var zaman zaman bağırsakta ağrı ve yanma oluyor.
    bölüm bölüm bağırsak spazmı yaşıyorum.kullandığım belirgin bir ilaç yok.ara sır kabızlık yaşıyorum.bazı bitkisel
    ilaç kullandım ama bir fayda görmedim.çektidiğim klonoskpide bağırsak yüzeyinde ilhihaplı bir tabaka oluşmuş.
    doktorlar bu hastalığım tehlikeli olmadığını fakat yaşam kaitesini düşürdüğünü söyledler.ayrıca prostat iltihabı var bende.şimdi ben bu kolit hastalığından tam olarak kurtulablirmiyim.yoksa sizin bitkisel ilaçlar da biraz rahatlamamı sağlıyor veya iltihabı kökten kurutuyormu.cevabınızı bekliyorum.saygılar sunuyorum.

  47. Münevver hanım Gökçek Tonik, Gökçek İksir ve Gökçek kolit Çayı kullanmanız gerekir.

  48. merhaba bagirsak tembeligi var bir veya ikihaftada wc didiyorum cok acayip raatsiz oluyorum her seydeniyorum gene duzelme yok burda doktorlara gittim ilac verliyorlar wc gitmek icin yardim ediyor sanra ilaci biraktigimda gene eski duruma geliyorum ne yacagimi sasirdim

  49. merhebalar sayın Ebrahim bey: Ben yaklaşık 12 yıl dır ulsuraytif kolit hastasıyım: (((( REKTUM VE SİGMOİD NORMAL 30 cm UP iltahaplı )))) bu tanıya anakarada 2005 yilinda kolonoskopi olduğumda son tashhis konuldu …ilk kez 1997 de kolonoskopi olmuştum ve o tarihte (PREDENİZOLON FORT %10) ilacı vermişlerdı ki 45 gün kullandığımdan sonra( ASAKOL 500ml ) isimli (misalasin ve 5 amino asit içeren ) ilaçla gunluk 3 tane kullanarak , yaklaşık 2 sene devam ettim ama sonra vucudum alışkanllık yapmasın diye doktor la konuştum ve gunluk 1 taneye duşurdum …yanlız hastalığım ateşlediği zamanlar gunluk 3 tane kullandım ve 3 senede boyle devam ettim sonra ( SALOFALK 250 ml ) ki malumunuz…yaklaşık 2 senede gunluk bir tene bu ilaçla devam ettim((( bu arada soylemeliyim ki: ilaç kullanıyorum diye hastalığım hafifledı ama hiç sonmedı))) … bu ilaçların ne kadar side efect inin olduğundan haberim olarak kullanmasına devem etmeyı akkılıca gormedim …bilgi ve elde ettiğim tecrubelere gore ne tur yemeklerin hastalığımı ateşlediğinı bilerek ve onların yemesinden kaçınarak bir sure ilaç kullanmadan yaşadım ama arada hastalık kendisin en az ayda 2 kerede olsa ateşledı ve karın ağrılarm devam ederek kanamalar da oldu ve halen boyle yaşıyorum . hastalığımla arkadaş olarak yaşıyorum çok pozitif biriyim ama artık yaşamımı etkilediğinden zorlanıyorum. ben yurt dışındayım ve e- mail adressime telephon numaranızınızı gonderirseniz sizinle direk goruşmek istiyorum …

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

/*